HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
TAURUS HIGH PERFORMANCE
175/65R15 84 H
21 115 Ft
TAURUS
TAURUS HIGH PERFORMANCE 175/65R15 nyári gumi

175/65R15 TAURUS HIGH PERFORMANCE - nyári gumi 84 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
C
70
21 115 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Szerbia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

84

A(z) Taurus - High performance gumi jellemzői:

Magyar abroncs nagy teljesítménnyel: Taurus High Performance nyári gumi

A Taurus High Performance nyári gumit a személyautók számára fejlesztették ki. A Taurus egy magyar abroncsmárka, ma már a Michelin égisze alá tartozik. És hogy mit jelent ez? Az, hogy a prémium kategóriás abroncsokat gyártó anyacég szakértelme a Taurus gumiknál is jelen van, a fejlesztések, innovációk ide is elérnek. Ami jó hír azoknak, akik a középkategóriás Taurus abroncsait részesítik előnyben. 


A Taurust még 1912-ben alapították, a gumigyártás a 20-as években kezdődött, a gyárat 1949-ben államosították és ekkor a nevét is megváltoztatták, de 1973-ban visszakapta a nevét, 96-ban pedig a privatizáció során a Michelin vásárolta fel, azóta a gumióriás égisze alatt készülnek a Taurus abroncsok. Ennyit a történelemről, de vajon mit is nyújt ez az abroncs? 

Milyen nyári gumit vegyünk?

Mielőtt erre válaszolnánk, érdemes megnézni, hogy milyen is a nyári gumik kínálata. Amikor valaki vásárlás előtt ellátogat egy webáruházba, beírja a pontos méretet, nagyon sokféle gumival fog találkozni. Ilyenkor jönnek a tesztek, megnézi, hogy az objektív, független tesztek milyen eredményekkel zárultak, hogy melyek a legjobb abroncsok. Ez jó megoldás, hisz ezek a tesztek nagyon sokféle szempont szerint vizsgálják az abroncsokat, hogy hogy fékezhető, kezelhető, hogy kanyarodik a különböző szituációkban. Aztán hogy hogy kopik, mennyi az üzemanyag-fogyasztása és hogy milyen a zajszintje. Ezt egyébként az uniós abroncscímkén is láthatjuk. A Taurus High Performance nyári gumi esetében azt látjuk, hogy mérettől függően az üzemanyag-hatékonysága C-D kategóriás, a nedve úton való tapadása C-osztályzatot kapott, míg a zajszintje 70-71 decibel. Az unió 2021 májusában egységesítette az abroncscímkéket, és az első két tulajdonság esetében egy A-tól E-ig terjedő skálán rangsorolja az abroncsokat, ahol az A a legjobb kategória. 

Fókuszban a Taurus High Performance nyári gumi

Hogy  mit is kínál a Taurus High Performance nyári gumi? Nem elég a címkét tanulmányozni, érdemes alaposabban feltérképezni, hogy mit is tud ez az abroncs. A Taurus High Performance nyári gumi kiváló teljesítményt nyújt, köszönhetően optimalizált futófelületi mintázatának és anyagösszetételének. A futófelület mélységét megnövelték, a blokkokat merevebbé tették, ezáltal tovább nőtt az abroncs teljesítménye. 


A kedvező üzemanyag-fogyasztásról az új szilícium-dioxid keverék gondoskodik. Ami hozzájárul a lassabb kopáshoz, ezáltal a hosszabb élettartamhoz is. Aszimmetrikus futófelületi mintázata és merev bordái hozzájárulnak ahhoz, hogy az abroncs könnyen kezelhető legyen még nagyobb sebességnél is. A száraz és a nedves úton is jól teljesít, előbbiért a stabil vállblokkok és a szilika-keverék felel, utóbbiban pedig a hossz- és keresztirányú barázdák játszanak szerepet. A Taurus High Performance nyári gumi tehát egy megbízható, tartós és csendes abroncs, ideális választás azoknak, akik jó minőségben gondolkodnak, de fontos számukra az is, hogy kedvező áron jussanak hozzá a nyári gumihoz. MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek