HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
RIKEN Road Performance
185/60R15 88 H
20 500 Ft
RIKEN
RIKEN Road Performance 185/60R15 nyári gumi

185/60R15 RIKEN Road Performance - nyári gumi 88 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
C
70
20 500 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

88

A(z) Riken - Road performance gumi jellemzői:

Fókuszban a Riken Road Performance nyári gumi

2020-ban jelent meg a Riken Road Performance nyári gumi, amit a japán Riken gyárt. A gyártó 1917 óta létezik, ma már a francia Michelin-csoport tagjai és így fejlesztik, gyártják olcsó kategóriás abroncsaikat. Az alacsony ár az elsődleges ütőkártyájuk, azonban ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondani a minőségről, megbízhatóságról.

 

Vásárlás előtt érdemes több szempontot is mérlegelni, amikor egy webáruház kínálatát böngésszük, elsődleges, hogy legyünk tisztában a pontos mérettel, például így: 205/55 r16. Ezután pedig nézzük meg, hogy mit mutat az adott abroncs címkéje. A vásárlói vélemények is fontosak, mint ahogy a teszt is. A  Riken Road Performance nyári gumit 2021-ben az Autobild tesztelte, és az 53 résztvevős mezőnyben a 46. helyen zárt. A legjobb teljesítményt a száraz és nedves úton való fékezéskor mutatta az abroncs. És ha már a címkénél tartottunk, ezen három dolgot lehet látni. Az egyik a nedves úton való tapadás, a másik az üzemanyag-fogyasztás. Ezt a kettő adatot egy A-tól E-ig terjedő skálán látjuk, ahol az A a legjobb minősítés. A Riken Road Performance nyári gumi üzemanyag-fogyasztása alapján mérettől függően a C-D kategóriába került, míg a nedves úton való tapadást nézve a C besorolást kapta, a zajszintje pedig mérettől függően 70-71 decibel. A Riken Road Performance nyári gumi 165-225 milliméter szélességben kapható, 15-ös és 16-os átmérővel, többféle sebességindexszel.

Mit kínál a Riken Road Performance nyári gumi?

A Riken Road Performance nyári gumi mintázatában, szerkezetében és futófelületi összetételében is igazodik a nyári időszak kihívásaihoz. A nagy forróságban sem túl lágy, jól tapad a nedves és a száraz úton egyaránt. Egyenes utakon és kanyarokban is stabil, és egy tartós abroncs, aminek kedvező az üzemanyag-fogyasztása is. Az optimalizált futófelület- és burkolatkonstrukció révén a kopási mutatója, teljesítménye is ideális. Ezen felül pedig megnövelt futófelületi mélység és a futófelületi blokkok merevségének javításával még nagyobb biztonság érhető el. Új szilícium-dioxid keverékének és mintázatának köszönhetően igazán jó választás. Bármilyen sebességnél jól irányítható abroncs, ami nemcsak a vezetési élményhez járul hozzá, hanem a biztonsághoz is. Futófelületi mintázata aszimmetrikus, merev bordákkal kialakítva. Száraz és nedves úton is jól teljesít. Hosszanti és keresztirányú barázdák gondoskodnak a nedves úton való jó tapadásról, a száraz úton való kiváló teljesítményhez pedig a szilikakeverék és a stabil vállblokkok járulnak hozzá.

 

A  Riken Road Performance nyári gumi ideális választás azoknak, akik számára fontos az alacsony ár és a megbízhatóság. Sokan sokféle abroncsot kínálnak, olykor nehéz eligazodni ebben a széles kínálatban. Ilyenkor jön jól az, ha valóban utánajárunk az egyes abroncsoknak, felkeressük a gyártói honlapot, elolvassuk a teszteket, megnézzük a fórumokat. Ha pedig szezon előtt vásárolunk, még akciós árakat is találhatunk. A  Riken Road Performance nyári gumi többféle méretben elérhető, érdemes megfontolni a választást.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek