HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
PIRELLI Cinturato Winter 2
235/55R17 99 H
67 180 Ft
PIRELLI
PIRELLI Cinturato Winter 2 235/55R17 téli gumi

235/55R17 PIRELLI Cinturato Winter 2 - téli gumi 99 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
B
72
67 180 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Olaszország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

99

A(z) Pirelli - Cinturato winter 2 gumi jellemzői:

Amit a PIRELLI Cinturato Winter 2 téli gumiról tudni érdemes


A PIRELLI Cinturato Winter 2 téli gumi a Cinturato termékcsalád legújabb fejlesztésű abroncs, melyet modern személyautókra és városi terepjárókra terveztek. A Pirelli öt termékcsaládja közül a Cinturato jellemzően a modern autókhoz lett kialakítva, és a széria erősségeit megtartva, illetve továbbfejlesztve hozták létre a PIRELLI Cinturato Winter 2 téli gumit, mely főleg a közép-európai teleken nyújt biztonságos vezetési élményt. 


Az abroncsról eddig nem születtek nemzetközi teszteredmények, így csak a vásárlói véleményekre hagyatkozhatunk, melyek kifejezetten elismerően és pozitívan nyilatkoznak az abroncsról, ami nem is csoda, hiszen már az előző széria is elnyerte a vásárlók elismerését. 


Amit a PIRELLI Cinturato Winter 2 téli gumi nyújtani tud


A Pirelli Cinturato Winter 2 téli gumi megtartott minden olyan tulajdonságot, ami a Cinturato abroncsokat eddig jellemezte. Megtaláljuk az abroncson a kopásjelző feliratot (NOW SNOW), amely jelzi, mikor kell abroncsot váltanunk, de a mintázat kialakításában is hasonlóságokat figyelhetünk meg. A forgásirányos V-alakú mintázat nem annyira hangsúlyos, de ugyanúgy magas szintű tapadást eredményez, mint elődje esetében. A hornyok lineárisak, ugyanakkor, ahogyan kopik az abroncs, cikcakkosabbak lesznek, viszont a havas utakon ugyanúgy megőrzik a tapadásukat az abroncs teljes élettartama alatt. 


Természetesen a fejlesztők tovább gondolták a Cinturato abroncs eddig jellemzőit, és az előző generáció pozitív tulajdonságait megtartva lényegesen halkabbá és hosszabb életűvé tették a PIRELLI Cinturato Winter 2 téli gumit. A PIRELLI Cinturato Winter 2 téli gumi tehát egy halk és strapabíró téli személyautó és városi terepjáróabroncs lett, mely minden téli körülmény, hó, jég és latyak között is megállja a helyét. 


Kiknek ajánjott a PIRELLI Cinturato Winter 2 téli abroncs?


A PIRELLI Cinturato Winter 2 téli gumik széles méretválasztékban érhetőek el, 16”, 17”, 18”, 19”, és 20” méretű abroncsot is találunk a kínálatában. A PIRELLI Cinturato Winter 2 téli abroncs olyan sofőrök számára javasolják, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni, és a mindennapi közlekedéshez egy megbízható, stabil abroncson szeretnének. Az abroncs minden téli körülmény között megállja a helyét, és a kialakításánál törekedtek arra, hogy a termékcsalád erőségeinek megtartása mellett fokozzák az abroncs teljesítményét. A PIRELLI Cinturato Winter 2 téli gumi jó választás lehet mindazok számára, akik minőséget és megbízhatóságot várnak el az abroncsuktól minden körülmény között. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek