HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
MICHELIN PILOT SPORT 4 SUV
225/65R17 106 V
57 380 Ft
MICHELIN
MICHELIN PILOT SPORT 4 SUV 225/65R17 nyári gumi

225/65R17 MICHELIN PILOT SPORT 4 SUV - nyári gumi 106 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
A
72
57 380 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Francia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

106

A(z) Michelin - Pilot sport 4 suv gumi jellemzői:

Michelin Pilot Sport 4 SUV nyári gumi

A prémium-osztály szegmenséből érkező Michelin Pilot Sport 4 SUV nyári gumi, egy maximális teljesítményű abroncs, amelyet SUV és 4X4-es járművek részére fejlesztettek ki. Kitűnő választás, amennyiben hosszú távra tervez!

A nemzetközi porondon szerzett legkiemelkedőbb eredményei közé tartozik: a 2020-as rendezésű AutoBild Allrad: SUV nyári gumi tesztjén szerzett aranyérem (R18 méretben). Szereplése során a leginkább megdöbbentő tapasztalat az volt, hogy a tesztelői bizottság szinte minden szempontján belül a dobogón landolt, vagy meg is nyerte az.

Ez pedig rendkívül ritka a gumiabroncsok történelmében.

Michelin Pilot Sport 4 SUV nyári gumi: a felső-kategóriás vezetési élményért

Az aszimmetrikus futófelületi-mintázattal felszerelt Pilot Sport 4 SUV gumiabroncsot kifejezetten úgy tervezték, hogy maximalizálja a terepjárók vezetési stabilitását. Erőteljes fékezést, továbbá precíz kezelhetőséget kínál esőben és napsütésben egyaránt.

A Michelin mérnökei intenzív teszteknek vetették alá, és képesek voltak az eredeti koncepciót továbbfejleszteni. Ezáltal pedig egy olyan modellt hoztak létre, amely lenyűgöző mértékű uralmat biztosít a változatos útviszonyok felett.

Michelin Pilot Sport 4 SUV nyári gumi: megingathatatlan bizalom, minden helyzetben

Az európai vonatkozású Michelin márka termékei több mint 120 év tapasztalatából, illetve a legmegbízhatóbb, innovatív technológiákból erednek. Nem csoda hát, hogy mindez a vásárlók nagyfokú elégedettségét, bizalmát és megingathatatlan hűségét eredményezte.  

Egy Michelin gumiabroncs a megszokottnál jóval hosszabb élettartamot biztosíthat a sajátos gyártási fejlesztéseknek köszönhetően, amelyek - többek között - elemzik a vezetési körülményeket, és biztosítják a gumiabroncsok futófelületének, létező leghatékonyabb ellenőrzését.

A Michelin Pilot Sport 4 SUV nyári gumi már csak ezért is egy kitűnő és bölcs választás, hiszen olyan szakmai és technikai háttér áll mögötte, amelynél kedvezőbbet nehéz lenne találni.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia