HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
SEBRING SNOW
205/55R17 95 V
26 100 Ft
SEBRING
SEBRING SNOW 205/55R17 téli gumi

205/55R17 SEBRING SNOW - téli gumi 95 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
72
26 100 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Szerbia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

95

A(z) Sebring - Snow gumi jellemzői:

Amit a SEBRING SNOW téli gumiról tudni érdemes


A SEBRING SNOW téli gumi elsősorban egy turistaosztályú gumiabroncs a Sebring kínálatában, mely Németország egyik legkeresettebb budget kategóriás abroncsmárkája. A Sebring a Michelin érdekeltségébe tartozik, ami a minőségén is meglátszik. Ezt a vásárlói vélemények is jól tükrözik. A SEBRING SNOW téli gumi méret tekintetében meglehetősen széles termékpalettával rendelkezik. Kifejezetten úgy alakították ki, hogy minden téli körülmény között megállja a helyét, és megfelelő fékutat és biztonságos vezetési élményt nyújtson akár mindennapi használatra is. 


Amit SEBRING SNOW téli gumitól elvárhatunk


A SEBRING SNOW téli gumi minden téli körülmény között megállja a helyét, és elsősorban a közép-európai telekre lett tervezve, ahol havas és jeges utak is előfordulnak, de hideg száraz időb, és az nedves felületeken is teljesítenie kell az abroncsnak. A gyártó megerősített a modell szerkezetét, aminek köszönhetően biztonságos vezetés élményt nyújt időjárástól függetlenül. Az irányított futófelület gondoskodik róla, hogy az abroncs nedves felületeken is maximális teljesítményt nyújtson. A V alakú barázdák szélesek, melyek segítenek elvezetni a vizet és a latyakot az abroncs alól, így pedig csökken a vízen csúszás veszélye. 


A futófelület mintázatának kialakítása mellett a gumi szilikakeverékére is nagy gondot fordítottak, az A gumi-keveréket szilícium-dioxiddal dúsították, ennek köszönhetően pedig még alacsony hőmérsékleten sem veszíti el az abroncs a rugalmasságát. A SEBRING SNOW téli gumi élettartama is hosszabb lett, ugyanis egyenletesebben kopik, mint elődjei. A Sebring mérnökei az irányíthatóságot is próbálták optimalizálni, ennek eredményekeképpen pedig javult a kormányrendszer és az abroncs közötti összeköttetés. Ez azért lényeges, mert így jobb lesz a tapadás és rövidebb a fékút. Jól látszik tehát, hogy a SEBRING SNOW téli gumi egy ideális téli abroncs, aminek még az árai is kedvező. 


Kiknek érdemes a SEBRING SNOW abroncsot számításba venni?


Bár a kedvező árú abroncsokról azt szokták mondani, hogy alapvetően akkor érdemes őket használni, ha csak heti pár alkalommal használjuk az autónkat, de a SEBRING SNOW téli gumit elsősorban mindennapi vezetésre terveztek. Aki olcsó, de megbízható téli gumit keres, mindenképp érdemes számításba vennie a SEBRING SNOW téli gumi, mert a megerősített szerkezet és az új futófelület kialakítás lehetővé teszi, hogy kedvező áron jussunk hozzá egy biztonságos téli abroncshoz, amely hóban, szárazon és nedves felületeken is megállja a helyét. 
MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek