HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
TAURUS ULTRA HIGH PERFORMANCE
215/55R17 98 W
26 745 Ft
TAURUS
TAURUS ULTRA HIGH PERFORMANCE 215/55R17 nyári gumi

215/55R17 TAURUS ULTRA HIGH PERFORMANCE - nyári gumi 98 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
C
72
26 745 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Szerbia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

98

A(z) Taurus - Ultra high performance gumi jellemzői:

Nagy teljesítmény nyárra: Taurus Ultra High Performance nyári gumi

A nagy teljesítményű autók számára fejlesztették ki a Taurus Ultra High Performance nyári gumit. Ez is egy olyan szegmens, ami dinamikusan fejlődik. A nagy teljesítményű autók számára fontos, hogy az abroncs is ki tudja szolgálni ezt a nagy teljesítményt. Az ilyen, uhp gumik nagyobb teherbírásúak és nagyobb sebességnél is biztonságosan használhatók. 

Adatok, számok, méretek

Két dolog, amit mi magunk is ellenőrizhetünk akkor, amikor nyári gumit keresünk. Elég csak megnézni az adott abroncs adatait és máris láthatjuk, hogy milyen a súlyidexe, azaz mekkora az a maximális súly, amivel egy abroncs terhelhető és azt is láthatjuk, hogy mekkora az a maximális sebesség, amelynél biztonságosan használható. Az abroncs pontos méretének ismerete elengedhetetlen a vásárlásnál, ezt az autó gyártója adja meg, és ettől nem is szabad eltérni sem. A Taurus Ultra High Performance nyári gumi esetében is igaz, hogy az igényekhez szabták. Ez egyébként egy magyar márka, ami 1996 óta tartozik a Michelin égisze alá és 2013-ban kapott új lendületet. A Taurus abroncsok egyre népszerűbbek nem csak hazánkban, hanem szerte Európában, hisz kedvező áron kínál jó minőségű termékeket. 


Olcsó, ár-érték arányban kiváló abroncsokat gyárt a Taurus európai gyárakban. Amikor nagy teljesítményű autó számára keresünk nyári gumit, fontos, hogy megnézzük, mit mutatnak a tesztek. Az ADAC és több más szervezet, szaklap is teszteli az abroncsokat, ezek eredményei releváns információkat nyújtanak. Mint ahogy az is tanácsos, hogy megnézzük, milyenek az adott abronccsal kapcsolatban a felhasználói vélemények. Vásárlás előtt tájékozódjunk, a webáruházakban pedig nem csak ár és újdonságok szerint rendezhetjük a találatokat, hanem népszerűség szerint is, ami szintén egy árulkodó adat. 

Fókuszban a Taurus Ultra High Performance nyári gumi

Egyre több a nagy teljesítményű autó az utakon, ezeknek az autóknak pedig erős, strapabíró, a súlyt és a sebességet is bíró abroncsra van szükségük. A Taurus Ultra High Performance nyári gumi egy ilyen gumi, ami jól teljesít a száraz és nedves úton egyaránt. Ami rövid fékúttal rendelkezik, ami jól gyorsul és kanyarokban, hirtelen manővereknél is megállja a helyét. 


Nagy sebességnél is könnyen irányítható, ami nagy előny egy ilyen abroncsnál. A futófelületi mintázata aszimmetrikus, a fékteljesítményén javítottak, mint ahogy a kopásteljesítményén is. A burkolatát optimalizálták, hogy alkalmas legyen a nagy sebesség elérésére, a futófelületét pedig merevebbé tették, szintén ezért. A szilika-keverék is a nagy sebességre és a kiváló tapadásra van optimalizálva. 


A Taurus Ultra High Performance nyári gumi címkéjén láthatjuk, hogy az A-tól E-ig terjedő skálán, ahol az A a legjobb kategória, üzemanyag-hatékonyság tekintetében a C-osztályba került, tehát a középmezőnyben helyezkedik el. Ugyanígy a nedves úton való tapadása alapján is a C-osztályban van. A Taurus Ultra High Performance nyári gumi zajszintje pedig mérettől függően 70-72 decibel. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek