HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
TOYO Proxes Comfort
185/60R14 82 H
19 675 Ft
TOYO
TOYO Proxes Comfort 185/60R14 nyári gumi

185/60R14 TOYO Proxes Comfort - nyári gumi 82 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
A
70
19 675 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Japán

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

82

A(z) Toyo - Proxes comfort gumi jellemzői:

Stabil és kényelmes: Toyo Proxes Comfort nyári gumi

A japán Toyo Proxes Comfort nyári gumi egy nagy teljesítményű abroncs személyautók számára. A Toyo kiváló teljesítményű és minőségű abroncsokat gyárt, mindezt kedvező áron kínálja vásárlói számára. Több mint hetven éves múlttal rendelkeznek és gyártanak gumikat terepjárók, teherautók, luxusautók számára egyaránt. 

Mit mutat az abroncs címkéje?

Vásárlás előtt érdemes alaposan feltérképezni a kínálatot és a webáruházba látogatáskor megnézni, hogy mit is tudnak az egyes abroncsok. Ezt már láthatjuk abból, hogy mit mutat az abroncs címkéje. A  Toyo Proxes Comfort nyári guminál azt látjuk, hogy a nedves úton való fékút tekintetében az A-kategóriában, tehát a legjobb helyen található az A-tól E-ig terjedő skálán, míg üzemanyag-hatékonyság tekintetében mérettől függően a C-D kategóriában van. A zajszintje pedig 71 decibel, ami alapján a középmezőnyt erősíti, a B-kategóriában (A-tól C-ig terjedő skálán). 


Ezen kívül hasznos dolog elolvasni a vásárlói véleményeket is, hiszen akik már megvették, használják az adott abroncsot, sokkal átfogóbb képpel rendelkeznek róla és tudnak tanácsot is adni. Ugyanígy a teszt eredmények is fontosak, hisz ezekből derül ki, hogy objektív körülmények között tesztelve mit is nyújt az adott gumi. 

Stabil és jól kezelhető, ez a  Toyo Proxes Comfort nyári gumi

Nézzük is meg alaposabban, hogy mit is kínál ez a nyári gumi. Úgy fejlesztették ki, hogy prémium szintű stabilitást és kényelmet nyújtson a mindennapokban. A nyugodt vezetési élményhez nem csak az alacsony zajszint járul hozzá, hanem a kiszámítható, megbízható abroncs is, a  Toyo Proxes Comfort nyári gumi pedig egy ilyen nyári gumi. 


Futófelületi keverékét úgy állították össze és belső szerkezetét úgy tervezték meg, hogy fokozott stabilitást nyújtson még nagy sebességnél is, és hogy lehetővé tegye a magabiztos kezelhetőséget és a kiváló fékezhetőséget. Ezek mellett pedig az abroncs csendes, így minden igényt kielégítő nyári gumi. 


Az új keveréknek köszönhetően nedves úton is jól fékezhető abroncs, és száraz úton is biztonságos, rövid fékúttal rendelkezik. Az új profil és mintázat arról gondoskodik, hogy nagy sebességnél is stabil legyen az abroncs, ennek is fontos szerepe van a biztonságnál, emellett a precíz kormányozhatóság a kényelmes vezetési élményhez is hozzájárul. A mintázatban dinamikus kúpos barázdák is helyet kaptak, amelyek segítenek abban, hogy a nedves és a száraz úton egyaránt jól fékezhető legyen az abroncs, ehhez az oldalsó hornyok is hozzájárulnak. A fékezés közbeni horonyszéli nyomás elfojtásával javul továbbá a fékezési teljesítmény. 


A mintázata aszimmetrikus, nagy merevségű bordákkal, ami hozzájárul a még nagyobb tapadáshoz és a még jobb stabilitáshoz kanyarodáskor. A belső bordák kialakítása hozzájárul a nedves úton való még jobb tapadáshoz. Emellett az abroncs gyorsan és hatékonyan szorítja ki a vizet a gumi felületéről, így minimalizálva az aquaplaning kockázatát. A  Toyo Proxes Comfort nyári gumi tehát egy megbízható, kényelmes és tartós választás. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek