HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF 2
225/45R17 94 Y
45 645 Ft
PIRELLI
PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF 2 225/45R17 négyévszakos gumi

225/45R17 PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF 2 - négyévszakos gumi 94 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Igen
ERŐSÍTETT:
XL
C
B
70
45 645 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Olaszország

DEFEKTTŰRŐ

Igen

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

94

A(z) Pirelli - Cinturato all season sf 2 gumi jellemzői:

Bemutatkozik az új Pirelli Cinturato All Season SF2 négyévszakos gumi

A Pirelli egyik újdonsága, a Pirelli Cinturato All Season SF2 négyévszakos gumi lenyűgöző teljesítményével ideális választás azoknak, akik prémium kategóriás négyévszakos gumit keresnek személyautójuk számára. A négyévszakos gumik egyre népszerűbbek hazánkban is, ezek az abroncsok igazán jól teljesítenek a különböző körülmények között. 


Egy négyévszakos guminak számos kihívásnak kell megfelelnie, hisz a tél és a nyár is tartogat különleges szituációkat. A biztonság mindennél fontosabb, így egy négyévszakos abroncs esetében is fontos a rövid fékút, a precíz kormányozhatóság, irányíthatóság. Aki négyévszakos gumit keres, széles kínálattal találja szemben magát, a webáruházak kínálata egyre bővül. Vásárlás előtt érdemes megnézni, hogy mit mutatnak a teszt eredmények és a felhasználói vélemények. Így kaphatunk egy képet arról, hogy melyik abroncs is lehet számunkra az ideális választás. 

Biztonság és kényelem – ezt kínálja a Pirelli Cinturato All Season SF2 négyévszakos gumi

Innovatív megoldásaival a  Pirelli Cinturato All Season SF2 négyévszakos gumi lenyűgöző teljesítményt nyjt. Úgy tervezték meg, hogy városban és városon kívül is jól teljesítsen. Téli gumi jelöléssel van ellátva, így használható ott is, ahol a törvény kötelezővé teszi a téli abroncsok használatát. Kényelmes vezetési élményt és biztonságot kínál egész évben. 


Bizonyos méretekben Seal Inside és Run Flat kivitelben is kapható. Előbbi azt jelenti, hogy az abroncs defekttűrő, tehát defekt esetén is tovább lehet autózni vele, a legközelebbi olyan helyig, ahol biztonságos a gumicsere. A Run Flat is a külső sérülések ellen véd, pontosan abban segít, hogy az autó felett meg tudjuk őrizni az irányítást akkor is, ha nagy sebességnél például ráhajtunk egy nagy szögre, vagy bármilyen olyan éles tárgyra, ami kárt tesz az abroncsban. 

Mintázat és szerkezet – mindent a biztonságért, a még jobb teljesítményért

A  Pirelli Cinturato All Season SF2 négyévszakos gumi mind mintázatában, mind szerkezetében és futófelületi összetételét tekintve is igazodik valamennyi évszak kihívásaihoz. Az új szilikavegyület gondoskodik arról, hogy az abroncs mindenféle körülmények között megállja a helyt. Központi cikk-cakk barázdái és V alakú futófelületi mintázata gyorsan és hatékonyan vezeti ki a vizet az aborncs felületéről, így minimalizálva az aquaplaning kockázatát. Továbbá ez hozzájárul a nedves úton való még jobb tapadáshoz is. Aztán itt vannak azok a háromdimenziós lamellák, melyek a havas úton való jó tapadásról gondoskodnak. 


Az abroncs kényelmes, alacsony zajszinttel rendelkezik, erről az optimalizált hangmagasság-sorrend gondoskodik. Az egyenletes nyomáseloszlás tovább hozzájárul az egyenletes kopáshoz, ami pedig a magas élettartamhoz. A  Pirelli Cinturato All Season SF2 négyévszakos gumi egy megbízható, kényelmes, biztonságos abroncs, jól fékezhető és jól gyorsítható, stabil a kanyarokban és nagy sebességnél is, tehát minden területen megállja a helyét, télen és nyáron egyaránt. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek