HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
PIRELLI POWERGY
225/45R17 94 Y
35 445 Ft
PIRELLI
PIRELLI POWERGY 225/45R17 nyári gumi

225/45R17 PIRELLI POWERGY - nyári gumi 94 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
B
A
68
35 445 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Olaszország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

94

A(z) Pirelli - Powergy gumi jellemzői:

Fókuszban a Pirelli Powergy nyári gumi

Személygépkocsik és városi terepjárók számára fejlesztették ki a Pirelli Powergy nyári gumit, melyet olyan sofőröknek ajánlanak, akik számára fontos a biztonság és a környezetvédelem is. Az abroncs kiválóan tapad a nedves úton, jól fékezhető, minimalizálja az aquaplaning kockázatát, az alacsony gördülési ellenállása révén pedig kedvező üzemanyag-fogyasztás érhető el.

 

A Pirelli Powergy nyári gumi okos választás, ami egyben kedvező áron elérhető. Ez az abroncs a régi P6000 megújított változata. A gyakori méretekben is elérhető, mint a 235/45 r18, 245/40 r19, 255/35 r19, 225/45r17 94y xl vagy épp a 235/65r17. Vásárlás előtt a pontos méret ismerete elengedhetetlen, mint ahogy az is, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mit is tud az adott abroncs. Ezért érdemes megnézni annak címkéjét, melyen látható, hogy milyen a nedves úton való tapadása, az üzemanyag-hatékonysága és a zajszintje. Mindhárom tekintetben kiváló ez az abroncs,  melyet virtuális szimulációs technológia felhasználásával terveztek meg. A nedves tapadása alapján az A-tól E-ig terjedő skálán az A, tehát a legjobb besorolást kapta. Arra is figyeltek, hogy kedvező legyen az üzemanyag-fogyasztása, ami a B besorolást kapta. Már a tervezéskor gondot fordítottak a fenntarthatóságra, és olyan abroncsot szeretett volna piacra dobni a Pirelli, ami hozzájárul a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez. A zajszintjét tekintve is a B besorolást kapta az abroncs.

Virtuális szimuláció

Virtuális rendszerek segítették a tervezést, ezek lehetővé tették a futófelületi mintázat és a gumiabroncs profiljának optimalizálását, maximalizálva az érintkezési felületet. Így egyenletes nyomás éri az abroncsot, ezáltal csökken a féktávolság, és javul a vezetési pontosság, az irányíthatóság is. A szerkezet és a futófelületi mintázat mellett a gumikeverék is megújult. Speciális polimerek segítenek abban, hogy a nedves úton jól tapadjon az abroncs és ezek járulnak hozzá a lassabb kopáshoz, a magasabb élettartamhoz is. A mintázatot úgy alakították ki, hogy a hosszanti árkokat ferde csatornákkal metszették. Ez abban nyújt segítséget, hogy védi az autót a vízen felfutás, azaz az aquaplaning ellen. Ezek a ferde csatornák ugyanis gyorsan kivezetik a vizet az abroncs felületéről.

A Pirelli Powergy nyári gumi tartós és megbízható

A Pirelli Powergy ideális választás azoknak, akik számára fontos a kiváló teljesítmény, a megbízhatóság, a tartósság és a kedvező ár is. Ez egy olyan nyári gumi, amivel valóban átélhető a vezetési élmény, egyenes utakon nagyobb sebességnél és kanyarokban is stabil. Amikor valaki nyári gumit vásárol, érdemes szem előtt tartania, hogy egy autó négy tenyérnyi felületen érintkezik az úttal és ezen múlik a biztonságunk. Hiába a nagy teljesítményű, jó állapotban lévő autó, ha az abroncsok nem jó állapotúak, minőségűek. Hosszabb távon gondolkodva pedig a vásárlásnál ne csak az árat nézzük meg, hanem a tartósságot és az üzemanyag-hatékonyságot is. Így összességében még anyagilag is jobban járhatunk. A Pirelli Powergy nyári gumi esetében mindenképp, hisz ez egy rendkívül tartós és üzemanyag-hatékony abroncs.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek