HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
PIRELLI SCORPION
235/45R21 101 T
97 900 Ft
PIRELLI
PIRELLI SCORPION 235/45R21 nyári gumi

235/45R21 PIRELLI SCORPION - nyári gumi 101 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
A
B
69
97 900 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Seal, Elect AUDI-VOLKSWAGEN
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Olaszország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

101

A(z) Pirelli - Scorpion gumi jellemzői:

Nyár, teljesítmény, terepjárók – Pirelli Scorpion nyári gumi

Egy bálvány, legalábbis a Pirelli így pozicionálja a Pirelli Scorpion nyári gumit, ami egy, az SUV-k számára kifejlesztett nagy teljesítményű abroncs. Kiválóan teljesít a különböző körülmények között, legyen szó akár száraz útról, akár nedves, esős felületről, enyhe időben és nagy forróságban egyaránt. 


A Pirelli Scorpion nyári gumit megtaláljuk a tesztek élmezőnyében, hisz száraz és nedves úton is kiemelkedően teljesít. Az ADAC, a német autóklub rendszeresen teszteli a különböző abroncsokat, ezeken a teszteken független körülmények között vizsgálják az egyes abroncsokat. A szempontok pedig az élethelyzetekből adódnak, kezelhetőség a nedves és száraz úton, fékút, kanyarodás, kopás, zajszint és így tovább. Ahány teszt, annyiféle szempontrendszer. És a teszt esetében érdemes nem csak a végeredményre hagyatkozni, hanem megnézni a részeredményeket is, azt, hogy az egyes abroncsok hogy teljesítettek az egyes „feladatokban”. Aztán az is fontos, hogy mit mondanak azok, akik már megvásárolták az adott abroncsot. A vásárlói véleményeket pedig megtaláljuk a webáruházakban, vásárlás előtt nézzük meg ezeket is. 

Mit kínál a Pirelli Scorpion nyári gumi?

Nézzük is meg alaposabban, hogy  mit is kínál a Pirelli Scorpion nyári gumi. Ez egy nagy teljesítményű abroncs, melyet SUV-k, városi terepjárók számára fejlesztettek ki. Jól teljesít a nedves úton, magas a futásteljesítménye, alacsony a gördülési ellenállása, és kényelmes vezetési élményt kínál. Mi több kellhet ennél?


Biztonságos, hatékony, fenntartható és kényelmes – ezt kínálja tehát ez az abroncs, nézzük is meg, hogy hogyan. Keskeny, lapos profilja, övkialakítása hozzájárul a rövid fékúthoz és a lassú, egyenletes kopáshoz. Mintázatát úgy alakítottá ki, hogy változó keresztmetszerű oldalsó bordák is helyet kaptak rajta, ezek részt vesznek a víz gyors kiszorításában, így védve az autót a vízre felúszástól, másrészt hozzájárulnak az alacsony zajszinthez is. A Pirelli Scorpion nyári gumi egy precízen kormányozható, jól kezelhető nyári gumi, ami innovatív kamrakialakításának köszönhetően rövid fékúttal rendelkezik. Kényelmes és csendes abroncs, a Seal Inside technológia révén pedig defekt esetén légnyomásveszteség nélkül tovább lehet vele haladni. Még akkor is, ha egy külső tárgy átszúrta az abroncsot (az esetek 85 százalékában) tovább lehet haladni az autóval. 


A Pirelli Scorpion nyári gumi ideális választás tehát olyan esetekben, amikor valaki prémium kategóriás, kimagasló teljesítményű nyári gumit keres városi terepjárója számára. Ezek az autók nagyobb súlyúak és nagyobb teljesítményűek is általában, fontos tehát vásárlás előtt megnézni, hogy milyen súlyindex és sebességindexű abroncsot vásárolunk. Vannak olyan gumik, melyeket kifejezetten az SUV-k számára terveznek, mások személyautók és terepjárók számára egyaránt használhatók. Ezért fontos megnézni ezeket az adatokat, melyek mind rajta vannak az abroncs címkéjén, így a Pirelli Scorpion nyári gumi címkéjén is.  

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia