HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
FALKEN SN110
195/65R15 91 H
22 475 Ft
FALKEN
FALKEN SN110 195/65R15 nyári gumi

195/65R15 FALKEN SN110 - nyári gumi 91 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
A
70
22 475 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Japán

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

91

A(z) Falken - Sn110 gumi jellemzői:

Prémium abroncs kompakt autóknak: Falken SN110 nyári gumi

A Falken SN110 egy nagy teljesítmény abroncs, melyet kisméretű kompakt járművekhez fejlesztett ki a japán Falken. Biztonságos, takarékos és hosszú élettartamú választás. Jól kezelhető a száraz és nedves úton egyaránt, egyenes úton nagy sebességnél és kanyarokban is stabil. Emellett alacsony a zajszintje, ami hozzájárul a még kellemesebb vezetési élményhez.

 

Amikor valaki nyári gumit keres, több szempontot is mérlegelnie kell, így a teljesítményt, élettartamot, az árat, a biztonságot. Sokan ilyenkor megnézik, hogy hogy vizsgázott az abroncs a különböző független teszteken, így például az ADAC tesztjén. Hogy mit mondanak azok, akik már megvették az adott abroncsot, a vásárlói vélemények ugyanis valós tapasztalatokon alapulnak, olykor olyan dologra is fény derül, amit egy teszt nem hoz a felszínre. Ilyen esetekben természetesen a kiugróan jó vagy rossz véleményeket a helyükön kell kezelni, de a nagy átlagra bátran hagyatkozhatunk. Egy webáruház kínálatában sokféle abroncsot találunk minden méretben, ilyenkor a keresés előtt fontos a pontos méret ismerete és megadása, például így: 175/65 r14 nyári gumi. Ha pedig nem találunk tesztet az adott méretben, nézzük meg külföldi honlapokon, ilyen esetben használjuk a review keresőszót.

 

Sokan keresik a Sincera SN832 Ecorun abroncsot is, ami a 175/65 r14 nyári gumi méretben is kapható. Az ecorun 205 55 r16 méretben is elérhető, csakúgy, mint az SN110 nyári gumi. A Falken többféle abroncsot is kínál tehát ebben a méretben, az egyik legújabb pedig az SN110 nyári gumi.

A  Falken SN110 nyári gumi előnyei

A Falken Sincera SN110 rendkívül alacsony gördülési ellenállással rendelkezik, kényelmes és energiatakarékos, üzemanyag-hatékony megoldás. Mintázatában és alapanyában, szerkezetében is egy kiváló teljesítményű abroncs, ami két éve jelent meg a piacon. Precízen irányítható és kormányozható, nagy sebességnél és kanyarokban is stabil.

 

Tartós és robusztus abroncs, 4D nanorészecskék segítik a még jobb tapadást és a kopásállóságot. Szimulációkkal már a nanotartományban optimalizálták a keveréket, így lett ez az abroncs valóban kiváló. A mintázatát úgy alakították ki, hogy a kerületén lévő profilbordák bemetszései megnövelik a kapaszkodóélek számat. Ezek lerövidítik a féktávolságot és jó tapadást biztosítanak útfelülettől függetlenül. Az abroncs kanyarodáskor sem deformálódik, rövidebb lesz a féktáv, nő a kormányzási pontosság és reagálás is. Aerodinamikus oldalfalának köszönhetően pedig egy rendkívül kényelmes választás, mindemellett pedig a zárt vállbarázdák miatt pedig a gördülési zaja is alacsony.

 

Közel ötven méretben elérhető ez az abroncs, ha pedig megnézzük a címkéjét, azt látjuk, hogy az A-tól E-ig terjedő skálán a nedves úton való kezelhetőség tekintetében a legjobb, tehát az A kategóriába került, míg az üzemanyag-fogyasztást nézve mérettől függően a C-E osztályzatot kapta meg. A Falken SN110 nyári gumi ideális választás azoknak, akik megbízható, nagy teljesítményű, tartós abroncsot keresnek.

 

 

 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek