HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
SAILUN Atrezzo 4Seasons
155/70R13 75 T
14 480 Ft
SAILUN
SAILUN Atrezzo 4Seasons 155/70R13 négyévszakos gumi

155/70R13 SAILUN Atrezzo 4Seasons - négyévszakos gumi 75 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
71
14 480 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Kína

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

75

A(z) Sailun - Atrezzo 4seasons gumi jellemzői:

Megbízhatóság minden évszakban: Sailun Atrezzo 4Seasons négyévszakos gumi

A Sailun Atrezzo 4Seasons négyévszakos gumi egy kedvező árú abroncs Kínából, melyet személyautók számára fejlesztettek ki. A négyévszakos gumik piacán egyre több a szereplő, ami nem véletlen, hiszen egyre nagyobb igény van az ilyen abroncsokra. Legyen szó akár személyautókról, akár városi terepjárókról vagy kishaszongépjárművekről. 

Érvek a négyévszakos abroncsok mellett

A négyévszakos gumik több mint negyven évvel ezelőtt jelentek meg a piacon, mára már jelentős azok aránya, akik ilyen gumikkal szerelik fel autóikat. Ennek több oka is lehet. Az egyik, hogy ezek az abroncsok ma már egyre megbízhatóbbak, télen és nyáron egyaránt jól teljesítenek. Sőt, vannak olyan négyévszakos gumik, melyek a nyári teszteken megelőzik a nyári abroncsokat. A másik ok, hogy sokan nem szeretnek a gumicserével bajlódni, nem tudják hová tenni a téli, illetve a nyári abroncsokat. A harmadik ok, hogy ahol enyhe a tél, márpedig hazánkban egyre enyhébb, ott elég lehet egy négyévszakos gumi teljesítménye. 

De hogy mit is tudnak ezek az abroncsok? Arról a vásárlók is rendre beszámolnak az internetes webáruházakban vagy akár a fórumokon. Aki már régóta használ egy abroncsot, szélesebb tapasztalati körrel rendelkezik, így a véleményeket mindenképp segítségül hívhatjuk. Mind ahogy a teszt is fontos dolgokat mutathat meg nekünk egy-egy adott abronccsal kapcsolatban. Vásárlás előtt érdemes tájékozódni tehát. 

Mit kínál a  Sailun Atrezzo 4Seasons négyévszakos gumi?

Ez egy kedvező ár-érték arányú kínai abroncs, aminek olcsó árát több tényező is befolyásolja. Mint az olcsó munkaerő és a jobban hozzáférhető alapanyag. A  Sailun Atrezzo 4Seasons négyévszakos gumi címkéjét nézve láthatjuk, hogy az A-tól E-ig terjedő skálán az üzemanyag-fogyasztást tekintve az E-kategóriába került, míg a nedves úton való fékezhetősége alapján a C-osztályba, tehát a középmezőnyt erősíti. A zajszintje pedig 71 decibel. 


Egész évben használható, a különböző körülmények között optimális teljesítményt nyújt. Erős, szögletes vállblokkjai fokozzák a tartósságát és javítják a száraz úton való kezelhetőségét. Futófelületi mintázatát úgy alakították ki, hogy nyáron és télen egyaránt jól tapadjon a különböző felületeken, hogy megállja a helyét kanyarokban és hirtelen manővereknél is. Erről háromdimenziós lamellái gondoskodnak, melyek segítik a száraz és a havas úton való tapadást is. Aszimmetrikus  mintázattal rendelkezik, a lamellák mellett cikkcakkos mintázata segíti a még jobb tapadást. És a víz gyors és hatékony kiszorítását, melyre minden évszakban szükség van. Az aquaplaning azt jelenti, hogy ha az autó vízre fut, akkor ha elvész a kapcsolat az út és az abroncs között, akkor a jármű irányíthatatlanná válhat. Ezért fontos, hogy a gumi gyorsan távolítsa el a vizet, így az autó irányítható marad. 


A  Sailun Atrezzo 4Seasons négyévszakos gumi egy kedvező árú, megbízható abroncs Kínából, ami ideális választás azoknak, akik olcsó, de biztonságos gumit keresnek személyautójuk számára.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek