HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
SAILUN ICE BLAZER Alpine+
195/55R15 85 H
21 645 Ft
SAILUN
SAILUN ICE BLAZER Alpine+ 195/55R15 téli gumi

195/55R15 SAILUN ICE BLAZER Alpine+ - téli gumi 85 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
E
C
72
21 645 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Kína

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

85

A(z) Sailun - Ice blazer alpine+ gumi jellemzői:

  1. Jó minőség alacsony áron: Sailun Ice Blazer Alpine + téli gumi

A kínai Sailun Ice Blazer Alpine+ téli abroncs a személyautók számára kifejlesztett kiváló ár-érték arányú téli gumi. A Sailun közel húsz éve van jelen az európai és ázsiai piacon, a cég fókuszában a jó minőség és a kedvező ár áll. Hogy  mindezt hogy érik el? Úgy, hogy Kínában gyártanak, ahol közel van az alapanyagforrás és a munkaerő is rendelkezésre áll, alacsony áron, nagy mennyiségben. A Sailun bevétele harminc százalékát fordítja fejlesztésre, kutatásra, hisz számukra nem csak az alacsony ár a fontos, hanem a jó  minőség is, ezért fejlesztenek folyamatosan. 


Személyautók, kisteherautók, SUV-k számára, a kínálat évről évre egyre szélesebb. És egyre többen kezdik megkedvelni a Sailun abroncsait. Hogy miért? Mert az alacsony ár mellett megbízhatóságot kapnak. Tartós és kényelmes vezetési élményt nyújtó abroncsot. 

A Sailun Ice Blazer Alpine+ megbízható választás

Egy téli guminak nagyon sok kritériumnak kell megfelelnie ahhoz, hogy azt mondhassuk, biztonságos. Aki pedig téli gumit szeretne választani magának, bizony nincs könnyű helyzetben, hisz nem  mindegy, hogy milyet szereltetünk az autónkra. Ehhez elsőként az igényeinket kell felmérni és a lehetőségeinket. Hogy milyen autóra keresünk téli abroncsot, hogy mennyit autózunk és milyen körülmények között. Egy régebbi, kisebb teljesítményű autóra szinte felesleges prémium  márkát választani, hisz nem is tudjuk igazából kihasználni a prémium gumi teljesítményét. 

Jól tapad, jól fékezhető

A Sailun Ice Blazer Alpine+ azok számára jó választás, akik egy tartós, megbízható abroncsot keresnek személyautójuk számára. Úgy alakították ki, hogy jól tapadjon a különböző felületeken, hogy biztonságosan fékezhető, jól irányítható legyen. Télen ennek különösen nagy jelentősége van, hisz a téli időszakban, amikor csökkent látási viszonyok közt kell a legtöbbször közlekedni, akár a sötétség, akár a különböző csapadékok miatt, bizony fontos, hogy a téli abroncs kiszámítható legyen. 


A jó fékezhetőséget a Sailun Ice Blazer Alpine+ garantálja, mint ahogy a tapadása is kiváló a különböző felületeken. Hogy melyek lehetnek ezek? Jeges út, havas út, eső, ónos eső. Ezek mind előfordulhatnak télen, fontos, hogy a téli gumi ezeken a felületeken is megállja a helyét. És még valami más is, amire nem árt felkészülni. Ez pedig a hideg, az extrém mínuszok. Fontos, hogy a téli gumi ilyenkor is jól tapadjon, ne veszítse el rugalmasságát. A Sailun Ice Blazer Alpine+ egy ilyen abroncs, hisz a nagy hidegben sem válik merevvé, megőrzi tapadását. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek