HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
SAILUN ICE BLAZER Alpine EVO
215/45R16 90 V
27 605 Ft
SAILUN
SAILUN ICE BLAZER Alpine EVO 215/45R16 téli gumi

215/45R16 SAILUN ICE BLAZER Alpine EVO - téli gumi 90 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
E
C
72
27 605 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Kína

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

90

A(z) Sailun - Ice blazer alpine evo gumi jellemzői:

  1. Kiválóan teljesít a havas úton, ez a Sailun Ice Blazer Alpine EVO

Olcsó és jó minőségű egyben, ez a Sailun Ice Blazer Alpine EVO téli gumi. A Sailun egy kínai márka, ami közel húsz éve kínálja alacsony árú és megbízható abroncsait Ázsiában és Európában. Személyautók, haszongépjárművek és SUV-k számára gyártanak nyári és téli abroncsokat. Kínában és Vietnámban gyártják ezeket a gumikat, melyek nem csak olcsók, de jó minőségűek is. 


Nyári és téli gumikat egyaránt gyárt a Sailun. Egy téli guminak sok kihívásnak kell megfelelnie ahhoz, hogy megbízható legyen. Így jól kell tapadnia nedves és száraz úton egyaránt, fontos, hogy jól fékezhető, jól irányítható legyen. A Sailun Ice Blazer Alpine EVO egy ilyen abroncs, ami mind mintázatában, mint anyagösszetételében megfelel a téli viszonyoknak. 

A Sailun Ice Blazer Alpine EVO jól irányítható

Futófelületi mintázatát úgy alakították ki, hogy precízen irányítható legyen a különböző útfelületeken. Kiváló vonóerővel és fékezési teljesítménnyel rendelkezik. Hogy hogyan? V alakú mintázata segítségével a hó gyorsan lepereg az abroncs felületéről, a víz és a latyak pedig gyorsan és hatékonyan vezetődik ki, így az aquaplaning, azaz a vízen felúszás kockázata minimális. A mintázat segítségével az abroncs és az út optimális felületen érintkezik egymással, legyen szó bármilyen útfelületről. 


Nem csak a mintázata, a gumikeveréke is a télre van tervezve. A szilícium-dioxidos keverék gondoskodik arról, hogy jól tapadjon az abroncs, hogy a gördülési ellenállása, ezáltal a kopása alacsony legyen. És természetesen arról is, hogy a legnagyobb hidegben se váljon az abroncs merevvé, rugalmatlanná, hisz ez nagy mértékben csökkentené a tapadását. 

Csendes, és lassan kopik 

Nézzük meg egy kicsit alaposabban a mintázatát. A V alakú bordázat mellett igen változatos a futófelülete, az oldalirányú bordák számát megnövelték, mint ahogy a lamellázata is sűrű, így érték el, hogy nedves és havas úton jól tapadjon az abroncs. Arra is gondoltak a tervezők, hogy egyenletesen és lassan kopjon az abroncs, valamint hogy csendes legyen, hiszen ennek is nagy jelentősége van, amikor téli gumit választunk. 


Aki tehát olyan téli gumit keres, ami megbízható és csendes, ami tartós és jól fékezhető, jól irányítható, mindenképp érdemes megfontolnia a Sailun Ice Blazer Alpine EVO téli gumit. A Sailun egyre népszerűbb Európában is, különösen azok körében, akik szeretnének alacsony áron vásárolni, de nem mondanak le a jó minőségről. Ilyenkor jó választás a Sailun Ice Blazer Alpine EVO. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek