HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
SAILUN ICE BLAZER WST3
235/70R16 106 T
38 045 Ft
SAILUN
SAILUN ICE BLAZER WST3 235/70R16 téli gumi

235/70R16 SAILUN ICE BLAZER WST3 - téli gumi 106 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
D
72
38 045 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Kína

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

106

A(z) Sailun - Ice blazer wst3 gumi jellemzői:

  1. Nedves úton is jól teljesít a Sailun Ice Blazer WST3 téli gumi

A Sailun Ice Blazer WST3 téli gumit a személyautók számára fejlesztették ki. Aki téli gumi vásárlásán töri a fejét, nagyon sok szempontot figyelembe kell vennie a vásárlás előtt. Első körben azt, hogy m ilyen igényei vannak, másodsorban pedig fel kell mérni a lehetőségeket. A Sailun azok számára gyártja abroncsait, akik számára fontos az alacsony ár, de nem szeretnének lemondani a minőségről sem. 


A Sailun Kínában és Vietnámban gyártja abroncsait, melyek egyre népszerűbbek a vásárlók körében szerte Ázsiában és Európában. Az alacsony árat az olcsón és közel hozzáférhető alapanyagnak és munkaerőnek köszönhetik. A Sailun abroncsai a kifejezetten alacsony árfekvésbe tartoznak, így azok számára jelenthetnek ideális választást, akik régebbi autóval rendelkeznek, nem sokat autóznak, azonban nem szeretnének télen sem kockáztatni azzal, hogy nyári gumival kelnek útra. 

A Sailun Ice Blazer WST2 LT alacsony áron elérhető

A nyári és a téli gumik között egyrészt abban van különbség, hogy milyen a  mintázatuk. A téli gumik mélyebb és sűrűbb mintázattal rendelkeznek, hogy jobban tapadjanak a különböző útfelületeken. A Sailun Ice Blazer WST3 mintázatát úgy alakították ki, hogy jól tapadjon a havas, jeges úton is. Új lamellamintázatot kapott az elődjéhez képest, a blokkrészek pedig jobb kezelhetőséget és stabilitást biztosítanak a jeges és havas úton is. Az abroncs megnövelt tapadása még egy további plusz pont. 


Egy téli guminál fontos, és ez is a tapadás része, hogy jól irányítható, jól kormányozható legyen a különböző felületeken. Hogy kapaszkodjon a jégbe, a havon, hogy ne csússzon meg a kanyarokban, hirtelen irányváltoztatásokkor sem. A téli időszakban sokkal kockázatosabb vezetni, mint nyáron, hisz ilyenkor nem csak az útviszonyok változatosak, hanem a hőmérséklet is szélsőséges lehet. Nem beszélve a látási viszonyokról, melyet a napsütéses órák alacsony száma szintén nehezít. De nem csak ez, hanem a köd, a pára, az eső, a hó mind mind nehezítik a látást. Persze fontos, hogy a téli felkészítés részeként ellenőrizzük autónk lámpáit valamint az ablaktörlő lapátokat, azonban ez nem  minden. Az is nagyon fontos, hogy olyan téli gumit szereltessünk az autóra, ami megbízható. A Sailun Ice Blazer WST3 egy ilyen abroncs. 


Nem csak mintázatában, futófelületi gumikeverékében is megfelel a tél kihívásainak, a nagy hidegben sem válik merevvé, megőrzi rugalmasságát így jól tapad. Ezért is jó választás a Sailun Ice Blazer WST3. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek