HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
FALKEN SN832 Sincera ECorun
155/70R13 75 T
18 355 Ft
FALKEN
FALKEN SN832 Sincera ECorun 155/70R13 nyári gumi

155/70R13 FALKEN SN832 Sincera ECorun - nyári gumi 75 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
E
A
69
18 355 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Japán

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

75

A(z) Falken - Sn832 sincera ecorun gumi jellemzői:

Falken SN832 Sincera ECorun nyári gumi

A Falken SN832 Sincera ECorun egy személygépkocsik számára tervezett prémium-túra abroncs, mely nem csak környezetbarát, hanem gazdaságos választás is egyben. Speciális, aszimmetrikus futófelületi-mintázat kifejezetten napjaink vezetési igényeihez fejlesztették ki.

Erre képes a Falken SN832 Sincera ECorun nyári gumi

A Falken SN832 Sincera ECorun nyári gumi egyik legfőbb célja, hogy kényelmesebbé tegye a vezetést. Ennek tükrében nem meglepő, hogy szenzációs eredményt ért el a 14 indulós, 2018-as ADAC nyári gumi teszten (175/65 R14 méretben), ahol egyenesen a dobogó legtetején foglalhatott helyet. Különleges kiegyensúlyozottsága még a szakértői bizottságot is rettentően meglepte.  

Az úttörő 4D-s nano-design technológia, valamint az új szilícium-dioxid-keverék révén, személyében született meg a jövő öko gumiabroncsa, amely minden eddiginél kedvezőbb üzemanyag-hatékonyságot és magasabb ellenállóságot kínál a mechanikai sérülésekkel szemben.

A széles, egyenes és oldalirányú hornyok együttes ereje biztosítja a gondmentes vezetési élményt, még szélsőséges időjárási körülmények között is. Az abroncs kerületi barázdái javítják a vízelvezetési tulajdonságokat, enyhítik a nyomást és megakadályozzák az vízenfutás kialakulását.

Falken SN832 Sincera ECorun nyári gumi: egy korszerű találmány, az európai nyár rizikós kihívásainak leküzdése érdekében

A japán gyökerekkel rendelkező Falken az egyik leggyorsabban növekvő gumiabroncs-gyártó vállalat a világon. Kínálatában minden gumiabroncsnak különféle előnyei vannak a kívánt típustól függően. Néhányuk megerősített gumikeverékkel rendelkezik, amely javítja a kezelhetőséget, míg mások optimalizált futófelület-kialakítással rendelkeznek a jobb általános teljesítmény érdekében.

A Falken SN832 Sincera ECorun nyári gumi egyik kiemelt tulajdonsága, hogy még a legszélsőségesebb nyárias viszonyokat is megfelelő módon képes kezelni.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek