HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
ROYAL BLACK RoyalWinter HP
205/55R16 91 H
28 040 Ft
ROYAL BLACK
ROYAL BLACK RoyalWinter HP 205/55R16 téli gumi

205/55R16 ROYAL BLACK RoyalWinter HP - téli gumi 91 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
72
28 040 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

MANUFACTURER_QUALITY_

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Kína

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

91

A(z) Royal black - Royalwinter hp gumi jellemzői:

  1. Csendes, kényelmes, megbízható: ez a Royal Black Royal Winter HP

A személyautók számára ideális választás a Royal Black Royal Winter HP téli abroncs. A téli gumik piacra egyre szélesedik, és nagyon sok szempontot kell figyelembe vennie annak, aki téli gumit szeretne vásárolni. Még egy adott márkán belül is többféle mintázattal, kialakítással értékesítik a téli abroncsokat, egy akik elkötelezettek egy adott típus iránt, azok számára is okozhat fejtörést a választás. 


A  Royal Black Royal Winter HP téli gumi egy megbízható, tartós téli abroncs. Jól tapad szélsőséges körülmények között is, legyen szó akár enyhe időről akár kemény mínuszokról. De hogy miért is van szükség téli abroncsokra? Sokan még mindig nyári gumival autóznak télen, ami nagyon sok kockázatot rejt magában. A téli abroncsok futófelületi mintázatában sokkal több barázdát, lamellát vágnak, melyek kiszorítják a vizet, valamint segítenek az abroncsnak, hogy erősebben kapaszkodjon a hóba és a jégbe. 


A másik fontos különbség, hogy ezek az abroncsok olyan keverékből készülnek, melyek több szilícium-dioxidot tartalmaznak, ez azt jelenti, hogy még a legnagyobb mínuszokban is puhák és rugalmasak maradnak. Azaz jól tapadnak, míg a nyári gumik hidegben elvesztik rugalmasságukat, merevek lesznek, és nem biztonságos a használatuk. A harmadik fontos különbség, hogy a téli abroncsok gumiblokkjait úgy tervezték, hogy menet közben rezegjenek, így az esetlegesen felszedett havat kirázzák magukból. A nyári gumikat hamar eltömíti a hó és a jég, a felületük teljesen simává válik, így az abroncs teljesen használhatatlan lesz. 

Royal Black Royal Winter HP, ami jól tapad és jól irányítható

A Royal Black Royal Winter HP egy csendes abroncs, aminek alacsony a menetzaja és kényelmes vezetési élményt biztosít. Ez is nagyon fontos, hisz aki napi több órát vezet, nem szeretné ezt nagy zajban tenni. A tartós erős hang ugyanis csökkenti a figyelmet, télen viszont nagy szükség van arra, hogy a figyelem ne lankadjon. Gondoljunk csak a csökkent látási viszonyokra és a hirtelen reakciók szükségességére. 


Az abroncs széles barázdái javítják a vízelvezetést, gyorsan és hatékonyan megszabadulva a víztől és a latyaktól. A futófelületi  mintázatát továbbá úgy alakították ki, hogy az oldalsó lamellák segítségével jól tapadjon, stabil legyen az autó a kanyarokban, hirtelen irányváltoztatáskor is. Havas és jeges úton is jól tapad, ennek pedig különösen nagy jelentősége télen. Így aki olyan abroncsot keres, amivel télen is élmény a vezetés, ami csendes, ami megbízható, mindenképp érdemes megfontolnia a Royal Black Royal Winter HP beszerzését. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek