HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
TAURUS TOURING
155/70R13 75 T
14 880 Ft
TAURUS
TAURUS TOURING 155/70R13 nyári gumi

155/70R13 TAURUS TOURING - nyári gumi 75 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
68
14 880 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Szerbia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

75

A(z) Taurus - Touring gumi jellemzői:

Taurus Touring nyári gumi – költséghatékony választás

A Taurus Touring nyári gumi egy költséghatékony választás személyautók számára. A Taurus egy magyar abroncsmárka, amit még 1912-ben alapítottak, később a neve is más lett, majd a privatizáció során a francia Michelin vásárolta meg. 2013-ban kelt új életre a Taurus modell, mint a Michelin csoport költséghatékony, gazdaságos abroncscsaládja. Személyautók és kisteherautók számára egyaránt gyártanak Taurus abroncsokat, a gyártás pedig Európa több gyárában zajlik. 

Mikor van itt a csere ideje?

A  Taurus Touring nyári gumi ideális választás azoknak, akik számára fontos a minőség és a kedvező ár. A nyári gumikat plusz hét fokos tartós hőmérséklet felett tanácsos felszerelni és ilyenkor érdemes megnézni azt is, hogy mit mutatnak az időjárás-előrejelzések. A szakemberek azt mondják, hogy inkább használjuk a téli gumit még egy-két hétig, mintsem nyári gumival induljunk neki egy havazásnak. És itt el is érkeztünk a legfőbb különbséghez, különbségekhez. A nyári gumik a téliektől lágyabbak, kevesebb és sekélyebb a mintázatuk. 


Míg a tél sokszor a kompromisszumokról szól, hisz a csökkent látási viszonyok mellett sokszor nehéz élvezni a vezetést és az útviszonyok sem megfelelőek, addig a nyár már szólhat a vezetés élményéről. Persze ekkor sem szabad megfeledkezni a biztonságról és ezt a biztonságot kínálja a  Taurus Touring nyári gumi. A nyári guminál is fontos, hogy hogy teljesít a nedves úton, hisz a nyár sem csak a napsütéses száraz időről szól. Fontos, hogy gyorsan és hatékonyan szorítsa ki a vizet a gumi az abroncs felületéről, hogy minimalizálja az aquaplaning, azaz a vízen felúszás kockázatát. Ami nem csak télen van jelen, hanem bizony nyáron is. 


A kínálat széles, egy-egy méretben is akár több mint száz abroncsot kínálhatnak nekünk a webáruházak, vásárlás előtt tehát nem árt tisztában lennünk azzal, hogy mire is van szükségünk. Segítségül hívhatjuk a barátainkat, ismerőseinket, de az internetet is. A teszt és a vélemények fontosak lehetnek, azonban a legfontosabb, hogy a saját igényeink legyenek az első helyen. 

Stabil és jól tapad, ez a  Taurus Touring nyári gumi

A  Taurus Touring nyári gumi mind mintázatában, mind anyagösszetételében ideális a nyári időszakban. Speciális szilika vegyülete kellőképp lágy, jól tapad a különböző felületeken. Hozzájárul az alacsonyabb gördülési ellenálláshoz, ami pedig az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást eredményezi. Jól tapad a nedves és a száraz úton egyaránt, rövid fékútja igazán vonzó tulajdonsága. A kanyarokban, a hirtelen manővereknél és nagyobb sebességnél is stabil abroncs, ami szintén hozzájárul a biztonsághoz és a vezetési élményhez. 


Az abroncsok egységes címkével kerülnek forgalomba, ezen a címként pedig több adatot is látunk. A  Taurus Touring nyári gumi esetében például azt, hogy az A-tól E-ig terjedő skálán, ahol az A a legjobb  minősítést, D kategóriába sorolták az üzemanyag-hatékonyság tekintetében. A nedves úton való fékezhetősége szerint pedig a C kategóriában helyezkedik el. A  Taurus Touring nyári gumi zajszintje 68 decibel, ami egy átlagosnak mondható érték. MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek