HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
PIRELLI Scorpion Winter
275/40R20 106 V
126 990 Ft
PIRELLI
PIRELLI Scorpion Winter 275/40R20 téli gumi

275/40R20 PIRELLI Scorpion Winter - téli gumi 106 V

DEFEKTTŰRŐ:
Igen
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
73
126 990 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Olaszország

DEFEKTTŰRŐ

Igen

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

106

A(z) Pirelli - Scorpion winter gumi jellemzői:

  1. Prémium téli gumi városi terepjáróknak, ez a Pirelli Scorpion Winter

SUV-k, városi terepjárók, 4×4-ek számára ideális választás a Pirelli Scorpion Winter téli gumi. Prémium minőség, magas teljesítmény és megbízhatóság, ezek a téli abroncs legfőbb jellemzői. A Pirelli neve garancia a  minőségre. Az olasz Pirelli 1872-ben alakult, a kezdetektől autóabroncsokat gyártanak. Rendre első helyen szerepelnek a teszteken és nem csak a hétköznapi teszteken, hanem az autósportokban,  motorsportokban is kiválóan teljesítenek a Pirelli abroncsai. Ezek a versenysportokhoz kapcsolódó fejlesztések pedig visszaköszönnek a hétköznapi felhasználóknál, így válik a Pirelli kiemelkedő abronccsá. 


Nem csak nyáron, télen is. Egy téli guminak nagyon sok szempontnak meg kell felelnie ahhoz, hogy használója biztonságban legyen. Igaz ez a városi terepjárókra is. Télen sem kell lemondania a vezetés élményéről, nem kell elfelejtenünk autónk nagy teljesítményét. Ehhez azonban olyan abroncsot kell választanunk, ami megállja a helyét a tél valamennyi körülménye között. Jól teljesít, és élmény vele a vezetés. 

A  Pirelli Scorpion Winter téli gumival élmény a vezetés

Nézzük is meg alaposabban a  Pirelli Scorpion Winter téli abroncsot. A futófelületi mintázata forgásirányos, mint a legtöbb téli abroncsét. Mintázatát úgy alakították ki, hogy havas úton is jól kezelhető, jól fékezhető legyen. Blokkfelépítése réteres, így nagyobb az oldalerőkkel elleni szembenállása. Mintázata szimmetrikus, széles hosszanti csatornái gondoskodnak a víz és a latyak elvezetéséről, így minimalizálva az úgynevezett aquaplaning kockázatát. 


A vízen felúszásnak télen különösen nagy esélye van, és nem csak a heves esőzések után, hanem a hóolvadáskor is. Bárhol megállhat a víz, erre ráhajtva pedig az autó akár irányíthatatlanná is válhat. A  Pirelli Scorpion Winter széles csatornái gondoskodnak a víz elvezetéséről, így az autó irányítható marad a vizes felületen is. 

Extrém hidegben is jól tapad

Nem csak mintázatában, futófelületi összetételében is a télhez igazodik, gumikeveréke alacsony gördülési ellenállást tesz lehetővé, ezáltal kevesebb üzemanyag fogy. Ez nem csak költséghatékony, de környezetbarát megoldás is. Kopása ezen felül lassú és egyenletes, tapadása teljes élettartama alatt kiváló. 


A nagy hidegben sem veszít rugalmasságából, nem válik merevvé, így megőrzi tapadását. Aki megbízható, tartós, üzemanyaghatékony abroncsot keres városi terepjárójára, mindenképp érdemes megfontolnia a  Pirelli Scorpion Winter téli gumi beszerzését. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek