HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
PIRELLI SottoZero 3
205/55R17 91 H
53 875 Ft
PIRELLI
PIRELLI SottoZero 3 205/55R17 téli gumi

205/55R17 PIRELLI SottoZero 3 - téli gumi 91 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
B
71
53 875 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
MERCEDES
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Olaszország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

91

A(z) Pirelli - Sottozero 3 gumi jellemzői:

  1. Kiemelkedő teljesítmény hóban: Pirelli Sottozero 3

A tél számos kihívást tartogat az úton lévőknek, de egy olyan abronccsal, mint a Pirelli Sottozero 3, télen is lehet élmény a vezetés. Hogy mi kell hozzá? Egy jól felkészített, jó állapotban lévő autó, megfelelő állapotú lámpákkal és ablaktörlő lapátokkal, és persze egy jó téli gumi. Ami jól tapad a hóban, a jégen és megállja a helyét valamennyi útfelületen. 


A Pirelli prémium minőségű abroncsait előszeretettel választják azok, akik számára fontos a prémium minőség, a tartósság, a megbízhatóság. A Pirelli Sottozero 3 kiemelkedik havas úton való tapadásában, de az összes többi kategóriában is jól teljesít a teszteken. Hogy  mindezt mindek köszönhető? 

Kettős nyilakkal tapad a Pirelli Sottozero 3

Ez egy igazán kiemelkedő teljesítményű abroncs, kötött forgásiránnyal és kettős nyíl mintázatú futófelületével. Ez teszi lehetővé, hogy az autó jól tapadjon a havas úton. A havat magába tömöríti, szinte kapaszkodik a havas felületbe. Nem csak a hóban, a nedves úton is jól tapad és a vízen való felúszástól sem kell tartani. Sőt, a fékezhetőségére sem lehet panasz. Mindezt a szélesebb mintaárkoknak köszönheti, melyek gyorsan és hatékonyan vezetik ki a vizet a gumi felületéről. 


A száraz úton való jó tapadásért és a minimális féktávolságért a háromdimenziós lamellák felelnek, emellett pedig a tapadáshoz hozzájárul a funkcionális gumikeverék is. Ez teszi lehetővé, hogy enyhe időben ugyanúgy tapadjon a gumi, mint a legkeményebb mínuszokban. A háromdimenziós lamellák segítségével az autó nagyobb felületen tapad az útra, az érintkezési felület optimális. 

Ellenáll a tél kihívásainak

A Pirelli Sottozero 3 ellenáll a tél kihívásainak, valamennyi felületen megállja a helyét, jól tapad, precízen kormányozható, jól fékezhető és jól gyorsul. Télen sokkal gyakrabban előfordulhatnak hirtelen irányváltoztatások, fontos, hogy az autónk ilyenkor is kiszámítható legyen. Ebben pedig kiemelkedő jelentősége van a téli gumi minőségének. Az autónk  mindössze négy tenyérnyi felületen érintkezik az úttal, ez a négy tenyérnyi felület felel a tapadásért, a fékezésért, a biztonságunkért. 


Plusz hét fok alatt tanácsos felszereltetni a téli gumit, sokan ugyan várnak az első nagyobb havazásig, általában ilyenkor alakulnak ki nagy sorok a gumis műhelyeknél. Pedig sokkal korábban érdemes felszereltetni a téli gumit. Fontos, hogy olyan abroncsot válasszunk, amivel biztonságban érezhetjük magunkat, ami tartós és csendes. A  Pirelli Sottozero 3 egy ilyen abroncs. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek