HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
PIRELLI SottoZero 2
275/30R20 97 W
145 145 Ft
PIRELLI
PIRELLI SottoZero 2 275/30R20 téli gumi

275/30R20 PIRELLI SottoZero 2 - téli gumi 97 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
145 145 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
AUDI
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Olaszország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

97

A(z) Pirelli - Sottozero 2 gumi jellemzői:

  1. Sportautók számára tervezve: Pirelli Sottozero 2

A Pirelli Sottozero 2 téli gumi a luxusautók, nagy teljesítményű autók számára készült. Úgy tervezték meg és fejlesztették ki, hogy  télen se kelljen lemondani a nagy teljesítményről. Az olasz Pirelli prémium minőségű abroncsokat gyárt télre, nyárra egyaránt. A versenysportokban is kiemelkednek a Pirelli abroncsai, az itt alkalmazott innovációk pedig sorra megjelennek az átlag felhasználóknak gyártott abroncsoknál is. 


Egy téli guminak nagyon sok szempontnak kell megfelelnie ahhoz, hogy biztonságot nyújtson valamennyi útfelületen. Hogy a havon se csússzon meg, hogy jeges úton is jól tapadjon és hogy az extrém hidegben se váljon merevvé, rugalmatlanná. A Pirelli Sottozero 2 minden kihívásnak megfelel, így ideális választás. 

A Pirelli Sottozero 2 a tökéletes választás

Azok számára jelent tökéletes választást ez az abroncs, akik a prémium kategóriában keresgélnek, akik nem szeretnének lemondani télen sem a vezetés élményéről, a nagy teljesítményről. Ez az abroncs valamennyi útfelületen jól tapad, jól gyorsítható, jól fékezhető és precízen irányítható. Emellett egy csendes és üzemanyagtakarékos abroncs is egyben. 


Futófelületi mintázata aszimmetrikus, a külső rész felel a vizes és a száraz úton való tapadásért, a belső terület pedig hozzájárul ahhoz, hogy az abroncs a havas úton is jól tapadjon. Futófelületi mintázata megújult, hőmérséklet-dinamikus, így válik minden hőmérsékleten élménnyé a vezetés. A tapadás folyamatosan kiemelkedő, legyen szó akár enyhe időről, akár a legnagyobb mínuszokról. 

Biztonságos és tartós

A Pirelli Sottozero 2  mély, átlós árkai és egyedi mintái teszik az abroncsot csendessé, ami különösen hasznos a téli időszakban. Hisz ilyenkor nagyobb figyelemmel kell közlekedni, egy zajos, hangos abroncs pedig hosszú távon rosszat tehet a koncentrációnak. Egy csendes abroncs, mint a Pirelli Sottozero 2, is hozzájárul a vezetés élményéhez, és ezáltal a biztonsághoz is. A széles és mély hosszanti árkai egyedi kialakításúak, így nagy sebességnél is gyorsan és könnyen, hatékonyan vezetik ki a vizet a gumi felületéről. 


Az oldalirányú merevsége is garantált, ebben a masszív vállblokkok segédkeznek. Mindez pedig hozzájárul ahhoz, hogy a tapadási tartomány megnőjön és hogy kanyarokban, hirtelen manőverezéskor is pontosan, precízen irányható maradjon az abroncs. A téli időszakban ez különösen fontos. A Pirelli Sottozero 2 jó választás azok számára, akik nagy teljesítményű autójuk számára keresik a legjobbat télre is. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek