HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
PIRELLI Cinturato Winter
195/65R15 91 T
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
PIRELLI
PIRELLI Cinturato Winter 195/65R15 téli gumi

195/65R15 PIRELLI Cinturato Winter - téli gumi 91 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
B
67
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

ADAC EREDMÉNY

Kiemelten ajánlott minősítés!

GUMIGYÁRTÓ

Olaszország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

91

A(z) Pirelli - Cinturato winter gumi jellemzői:

Amit a PIRELLI Cinturato Winter téli gumiról tudni érdemes


A PIRELLI Cinturato Winter téli gumi már 2016 óta erősíti a Pirelli téli abroncs kínálatát. Ez az abroncs már számos teszten bizonyította az évek során, hogy méltó a Pirelli prémium kategóriás abroncsaihoz. Kifejezetten úgy alakították ki, hogy a közép-európai változékony teleken is megállja a helyét. A PIRELLI Cinturato Winter téli gumi széles méretskálán érhető el, összesen 44 méretben gyártják. 


Mivel a PIRELLI Cinturato Winter téli abroncs is prémium kategóriás, így magas minőséget, biztonságos vezetési élményt és stabil úttartást várhatunk el tőle minden téli körülmény között. Leginkább olyan autósoknak javasolják, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni, és időjárási körülménytől függetlenül magas teljesítményt várnak el az abroncsuktól. 


Amit a PIRELLI Cinturato Winter téli gumitól elvárhatunk


A Cinturato Winter téli gumiabroncs kialakításánál törekedtek rá, hogy élvezetes legyen a vezetés, és ne befolyásolják a téli körülmények.  Az abroncsot kopásjelző technológiával készítik, ez azt jelenti, hogy a NOW SNOW felirat jelzi, hogy mennyire kopott el az abroncs. Amennyiben lekopik a NOW W betűje, érdemes abroncsot cserélni. A futófelület mintázatában forgásirányos V- alakú minták figyelhetőek meg, melyek magasabb szintű tapadást eredményeznek havas, jeges és latyakos utakon is. A mintaárok kialakítása is új innováció volt a Pirellinél, melynek eredménye a nagyobb vízkiszorítás és az aquaplanning jelenség csökkentése. 


Az abroncs vállrészein merevebb mintablokkokat helyeztek el, így a havas fékezés biztonságosabbá vált. A gumikeverék kialakításánál törekedtek arra, hogy javítsák a száraz utak tapadását is, így az abroncs hosszabb élettartamot garantálhat. Emellett a zajcsökkentésre is fordítottak figyelmet, így az abroncs  66/67 dB-t ér csak el, így még a nyári abroncsoknál is halkabb lehet. A gördülési ellenállását is próbálták optimalizálni az üzemanyag takarékosság érdekében. 


Amiről a nemzetközi abroncstesztek árulkodnak


A PIRELLI Cinturato Winter téli gumi 2016-ban méretette meg először magát a nemzetközi abroncsteszteken. Az eredmények már akkor arról árulkodtak, hogy a Pirelli megint egy kifogástalan, kiváló teljesítményű abroncsot alkotott meg. Az Autobild, az ADAC és a GÜT is tesztelte az abroncsot, és nagyon ajánlott és ajánlott minősítésekkel jutalmazták a különböző méretkategóriákban. Az elmúlt években számos teszten és méretkategóriában bizonyított az abroncs, mely eredmények azt mutatják, hogy a a PIRELLI Cinturato Winter téli gumi még ma is megállja a helyét. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek