HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
KORMORAN SNOW
215/40R17 87 V
30 100 Ft
KORMORAN
KORMORAN SNOW 215/40R17 téli gumi

215/40R17 KORMORAN SNOW - téli gumi 87 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
72
30 100 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Lengyel

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

87

A(z) Kormoran - Snow gumi jellemzői:

  1. Alacsony ár, megbízható minőség: Kormoran Snow

Az alacsonyabb árfekvésű téli abroncsokat keresők számára jelenthet ideális választást a Kormoran Snow téli gumi. Maga a Kormoran Lengyelországból származik, ma már a Michelin-csoport tagjaként gyártanak autógumikat. Kedvező árukkal tűnnek ki a versenytársak közül és abroncsaikat elsősorban azoknak ajánlják, akik régebbi, öreg autóikat szeretnék olyan gumival felszerelni, ami megbízható, tartós. Nem csak nyáron, télen is. 


A téli közlekedésben nem mindenki ugyanúgy vesz részt, mint ahogy a nyáriban sem. Vannak, akik sok-sok kilométert tesznek meg, legyen akár hó, eső, vagy jég és vannak akik csak ritkán veszik elő az autójukat. Számukra ajánlott inkább a Kormoran Snow téli abroncs. A téli gumik fontossága ma már megkérdőjelezhetetlen, hisz a nyári abroncsok a hidegben elvesztik rugalmasságukat, merevvé válnak, kevésbé tapadnak. 

Jól tapad, lassan kopik

A  Kormoran Snow egy olcsóbb árfekvésű téli abroncs, azonban ez nem jelenti azt, hogy ne lenne jó minőségű. Nedves és havas úton is jól teljesít, köszönhető különleges mintázatának és futófelület-összetételének. A mintázatát úgy alakították ki, hogy gyorsan és hatékonyan vezesse ki a vizet a gumi közepéről, így csökkentve a vízen való felúszás kialakulásának lehetőségég még heves esőzések, hirtelen olvadó hó esetén is. 


Lamellázatát úgy alakították ki, hogy a szennyeződések ne tapadjanak meg benne. A hullámos lamellák szinte harapnak a hóban, így nem csúszik az autó még a havas úton sem. Az egyenletes nyomáselosztásnak köszönhetően pedig ideális az úttal való érintkezése, ami szintén a jó tapadás kulcsa. 

A Kormoran Snow az ideális választás

Egy téli gumin nagyon sok múlik, az autó egy adott pillanatban mindössze négy tenyérnyi felületen érintkezik az úttesttel és ez a négy felület felel a tapadásért. A Kormoran Snow jól tapad, nem csak egyenes és száraz úton, hanem nedves úton és kanyarokban is. Ez nem csak a biztonsághoz, hanem a vezetési élményhez is hozzájárul. Egy autónak stabilnak kell maradnia az úton, még akkor is, ha a  körülmények nem épp ideálisak. A Kormoran Snow egy jól fékezhető, jól gyorsítható abroncs, ami kanyarokban is stabilan tartja az autót és a manőverezéskor sem kell tartani a megcsúszáskor. 


A téli közlekedés veszélyeit nem mindig tudjuk elkerülni. Hisz nincs befolyásunk az időjárásra, a ködre, a csapadékra, a sötétségre, a csökkent látási viszonyokra. A téli gumira viszont van, a tél nehézségeinek jó részét pedig kiküszöbölhetjük, ha megfelelő téli abroncsot választunk, mint a Kormoran Snow. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek