HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
PIRELLI SNOWCONTROL 3
195/55R16 87 H
52 625 Ft
PIRELLI
PIRELLI SNOWCONTROL 3 195/55R16 téli gumi

195/55R16 PIRELLI SNOWCONTROL 3 - téli gumi 87 H

DEFEKTTŰRŐ:
Igen
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
72
52 625 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Olaszország

DEFEKTTŰRŐ

Igen

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

87

A(z) Pirelli - Snowcontrol 3 gumi jellemzői:

  1. Pirelli Snowcontrol 3, a környezetbarát megoldás

Zöld abroncs technológiával készült, prémium kategóriás téli gumi, ez a Pirelli Snowcontrol 3. Személyautókhoz gyártja a nagy múltú olasz Pirelli. Csupa olyan innovációt magában foglal, melyeknek köszönhetően igazi minőségi választást jelent a személygépkocsik számára. Magas minőség, megbízhatóság és tartósság, emellett pedig a kényelmes vezetési élmény is garantált. 


Hiszen télen sem kell feltétlenül megfeledkeznünk a vezetési élményről. Sokan nem szeretnek télen vezetni, mondván, hogy az útviszonyok, a látási viszonyok igazán szélsőségesek lehetnek. Ez természetesen igaz, de egy jó téli gumival és egy jól felkészített autóval télen is lehet jó élmény a vezetés. 

A Pirelli Snowcontrol 3 csendes és üzemanyagtakarékos

Ezek is nagyon fontos tényezők, ha az ember téli gumit választ, a  Pirelli Snowcontrol 3 pedig mindkettőben jeleskedik. Futófelületi összetételének köszönhetően rugalmas, jól tapad még extrém körülmények között is, alacsony a gördülési ellenállása, alacsony a zajszintje és még üzemanyagot is megtakaríthatunk vele. 


A Pirelli Snowcontrol 3 az úgynevezett Zöld abroncs technológiával készült, ami azt jelenti, hogy megújult a gumikeverék és a szerkezete is. A biztonságot garantálva, ugyanolyan tapadással és irányíthatósággal, mint azt a Pirellitől megszoktuk. De környezetbarát módon, akár húsz százalékkal alacsonyabb gördülési ellenállással és akár 4 százalékkal kevesebb üzemanyagfogyasztással. A gyártáskor is figyelnek a környezet védelmére, minimalizálva a környezetszennyezést. 

Tapadás havon és jégen 

Futófelülete aszimmetrikus, és ismétlődő lamellaszerkezete miatt nagyobb a vonóerő- és a fékteljesítménye. Ez az aszimmetrikus mintázat két részből áll, a belső és a külső részből. A belső rész felel a víz kiszorításáért, az árkok itt befelé dőlnek, így fokozva az oldalirányú tapadást és csökkentve a zajszintet. Ennek segítségével tapad jól a gumi a havas úton és komfortos vezetési élményt kínál a kanyargós utakon, hirtelen irányváltoztatásokkor is. 


A külső rész merevebb, itt hosszirányú árkok segítik a víz kivezetését. A gumi egyenetlen felületen is jól tapad, megnövelték ugyanis az érintkezési felületét. Száraz és nedves úton is jól tapad, plusz hét fok alatt pedig ideális rugalmassággal bír, így hozzájárulva a vezetés biztonságához. Fontos, hogy egy téli abroncs precízen irányítható legyen, a Pirelli Snowcontrol 3 pedig egy ilyen abroncs, ami kanyarokban, hirtelen irányváltoztatásokkor is kiszámítható, biztonságos.  


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek