HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
INFINITY ECOZEN
245/45R18 100 V
37 500 Ft
INFINITY
INFINITY ECOZEN 245/45R18 téli gumi

245/45R18 INFINITY ECOZEN - téli gumi 100 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
C
72
37 500 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Kina

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

100

A(z) Infinity - Ecozen gumi jellemzői:

Az Infinity EcoZen téli gumi minden autótulajdonosnak ajánlott

Az Infinity EcoZen téli gumi a személygépkocsik egyik kedvence, mivel a kiváló ár-érték arány mellé biztonságos közlekedésről gondoskodik. Az Infinity Group abroncsgyártó cég neve egyre több autós számára ismerős. A márka termékei a legmodernebb Kínai gyárakban készülnek, így joggal várhatjuk el az innovációt. A cég negyven éves tapasztalata megadja a minőséghez vezető utat, így minden egyes vásárlásnál tudjuk, hogy biztonságos vezetést várhatunk el a téligumitól.

A nyári meleg után a tél rengeteg kellemetlen körülményt tartogat a vezetők számára. Néhány hónap leforgása alatt találkozni fogunk fagyokkal, havazással, jéggel, de kellemes tavaszi idővel is, ami még inkább megnehezíti a közlekedést. A téli guminak a legzordabb időben is rugalmasnak kell maradnia, miközben végig fennáll a csúszás és az aquaplaning veszélye. Nemcsak a kanyarok, hanem az egyesen szakaszok is veszélyessé válnak, ami a tapasztalt vezetőknek is nehézséget jelent. Hát még azoknak, akik csak most kezdik a vezetést!

Az Infinity EcoZen téli gumi mintázata

Az Infinity EcoZen téli gumi úgy lett kifejlesztve, hogy még nagyobb hangsúlyt kapjon a tapadás és a fékezés. A V alakú mintázat könnyedén kilöki magából a felgyülemlett csapadékot, hogy az eső után hóban és latyakban is könnyebben haladjunk tovább. A sűrű barázdák kapaszkodóként szolgálnak, ami a fagyosabb útfelületeken fog jól jönni, gondoljunk csak a szerpentines falucskákra. Ma nem mindenki városon belül közlekedik, a természet közelsége azonban még inkább fokozza a vészhelyzetet.

Az Infinity EcoZen magas szilikát tartalma gondoskodik arról, hogy a legnagyobb fagyban is rugalmas maradjon az abroncs, így még biztonságosabbá válik a vezetés. Az alacsony zajszint az utasok kényelmét szolgálja, hogy a hosszabb utazások se menjenek az emberek agyára. Ha pedig az alacsony üzemanyag-fogyasztást nézzük, akkor még jobban fogjuk szeretni. Mindegy, hogy inkább városon belül közlekedünk, vagy hosszabb utakra is rávesszük magunkat, ez a téli gumi biztonságossá teszi az utazást.

Kinek ajánlott?

Röviden a válasz a mindenkinek lenne. Ha hosszabban kéne megfogalmazni, akkor azoknak ajánljuk, akik szeretnének jó ár-érték arányban vásárolni, ugyanakkor nem engedik, hogy az ár a minőség rovására menjen. Ez az abroncs nem a legolcsóbb a piacon, azonban a cég negyven éves tapasztalata minden egyes abroncsnál visszaköszön. Az Infinity EcoZen téli gumi a biztos és kényelmes vezetés alapja minden gépjárműtulajdonos számára.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek