HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
KUMHO WP71 WinterCraft
205/55R17 95 V
39 990 Ft
KUMHO
KUMHO WP71 WinterCraft 205/55R17 téli gumi

205/55R17 KUMHO WP71 WinterCraft - téli gumi 95 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
C
71
39 990 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Dél-korea

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

95

A(z) Kumho - Wp71 wintercraft gumi jellemzői:

Kumho WP71 WinterCraft téli gumi a nagy teljesítményű autókhoz

A Kumho WP71 WinterCraft téli gumi nagy teljesítményű autókhoz készült, ahol a biztonság nem kérdés, hanem követelmény. A gumigyártó cég Dél-Korea egyik legnagyobb üzemeként működik, egyszerre több abroncs gyártásáról gondoskodik. A termékeit leginkább a tengeren túl ismerik, azonban népszerűsége Európában is egyre elterjedtebb. A termékfejlesztést Németországban végzik, ahol biztosak lehetünk benne, hogy ki tudják próbálni a havas körülményeket és a zord időjárást.

A Kumho Tires több mint hetven éves tapasztalattal a háta mögött végzi a gyártást, ami minden vásárlót biztosít a minőségről. A nagy teljesítményű autóknál joggal várjuk el, hogy a téli gumik is bírják a gyűrődést, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket választjuk. A Kumho termékei az autósportban is megjelennek és a versenyzők körében szintén elismertek, mivel a cég folyamatosan kiélezi az innováció fontosságát. Ha pedig személyautóról van szó, akkor nyugodt szívvel válasszuk a kedvenc abroncsunkat.

A Kumho WP71 WinterCraft téli gumi mintázata

A Kumho WP71 WinterCraft téli gumi szimmetrikus, V alakú blokkokat kapott, amik kiváló tapadást és stabilitást nyújtanak. A lamellák modern, három dimenziós méhsejt formát kaptak, amik tovább javítják a tapadást, hogy az egyenes útszakaszok mellett a kanyarokban is könnyű legyen a haladás. Ez a mintázat megküzd a száraz, a jeges és a havas útviszonyokkal, ami a téli hónapok általános jellemzője. Úgy fejlesztették ki, hogy a mintázatában és az anyagösszetételében is megfeleljen a vezetők követelményeinek és a nagy teljesítményű autók minőségbeli elvárásainak.

Az anyagösszetételt vizsgálva magas szilikát tartalmat találunk, ami gondoskodik a gumi rugalmasságáról a legnagyobb hidegben is. Amikor huzamosan hét fok alá süllyed a hőmérséklet, akkor a vezetőknek még óvatosabban kell közlekedniük, mivel a száraz utak is csúszóssá válnak. A talajmenti fagyok megnehezítik a reggeli elindulást, az eső pedig további óvintézkedéseket követel. Szerencsére a lamellák tapadása megakadályozza az aquaplaning jelenségét, hogy semmi ne álljon az utunkba.

Kinek ajánljuk?

A Kumho minden felsőkategóriás személyautónak ajánlott, valamint azoknak, akik a városi közlekedés mellett hosszabb utakat is terveznek. Legyen szó akár hóról, ónos esőről, sima esőről vagy száraz és jeges útról, a minőségi autógumi megkönnyíti a közlekedést. A Kumho WP71 WinterCraft téli gumi lamellái szó szerint rátapadnak az útra, miközben egész télen rugalmasak maradnak.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek