HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
PIRELLI Winter 190 Snowcontrol 3
175/65R14 82 T
38 940 Ft helyett
38 940 Ft
PIRELLI
PIRELLI Winter 190 Snowcontrol 3 175/65R14 téli gumi

175/65R14 PIRELLI Winter 190 Snowcontrol 3 - téli gumi 82 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
B
71
38 940 Ft helyett
38 940 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
2nd line
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Olaszország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

82

A(z) Pirelli - Winter 190 snowcontrol 3 gumi jellemzői:

  1. Nagy teljesítményt kínál a Pirelli Winter 190 Snowcontrol 3 téli gumi

A Pirelli a személyautók számára fejlesztette ki a Pirelli Winter 190 Snowcontrol 3 téli gumit, ami ideális választás nagy teljesítményű autók számára. A tél valamennyi kihívásának megfelel, jól teljesít a havon és a jeges úton egyaránt és száraz útfelületen is megállja a helyét, nem veszíti el tapadását. A Pirelli neve garancia a  minőségre. 


A Pirelli egy nagy múltú olasz márka, több mint száz éve gyártanak abroncsokat és nem csak hétköznapi felhasználásra, hiszen jeleskednek a versenysportokban is, legyen szó akár motorsportokról, akár autósportokról. A Pirelli számos díjat bezsebelt már az évtizedek során, és nem csak a szakma és a tesztek támasztják alá, hogy prémium minőségű abroncsokról van szó, hanem a vásárlói tapasztalatok is. Rendre az élen végeznek a Pirelli abroncsai, legyen szó akár nyári, akár téli gumiról. 

A Pirelli Winter 190 Snowcontrol 3 Zöld abroncs technológiával készült

A Pirelli számára fontos a környezetvédelem, a környezetterhelést pedig több módon is csökkentik. Így a Pirelli Winter 190 Snowcontrol 3 esetében is, ami az úgynevezett Zöld abroncs technológiával készült. Ez azt jelenti, hogy a gyártásnál is  minimalizálták a lehetőségekhez mérten a környezetterhelést, másrészt maga az abroncs sem terheli annyira a környezetet a használata közben. Hogy hogyan? Úgy alakították ki futófelületi keverékét és szerkezetét, hogy garantálja a Pirelli-élményt, de  mindezt környezetbarát módon. 


A vezetési élmény tehát ugyanaz, de az üzemanyagfogyasztás kisebb, így kevesebb lesz a széndioxid-kibocsátás. Akár húsz százalékkal alacsonyabb gördülési ellenállás és négy százalékkal kevesebb üzemanyagfogyasztás is elérhető. 

Jobb tapadás a havon

A Pirelli Winter 190 Snowcontrol 3 jól tapad a havon, aszimmetrikusa ismétlődő lamellaszerkezete pedig hozzájárul ahhoz, hogy havas és nedves úton is nagy teljesítményt nyújtson. Mintázatát úgy alakították ki, hogy a nedves és száraz felületen is jól tapadjon. Hogy kapaszkodjon a hóba és a jégbe és hogy a vizes felületen se ússzon fel. Széles hosszanti bordái gyorsan és hatékonyan vezetik ki a vizet a gumi felületéről, így minimalizálva az úgynevezett aquaplaning kockázatát. 


A Pirelli azok számára ajánlja ezt az abroncsot, akik modern és megbízható, kiszámítható téli gumit keresnek a prémium kategóriában. Amivel élmény a vezetés, ami biztonságos és kényelmes, csendes és emellett tartós. A Pirelli Winter 190 Snowcontrol 3 pontosan egy ilyen abroncs. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek