HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
PIRELLI Scorpion Ice & Snow
275/40R20 106 V
158 210 Ft
PIRELLI
PIRELLI Scorpion Ice & Snow 275/40R20 téli gumi

275/40R20 PIRELLI Scorpion Ice & Snow - téli gumi 106 V

DEFEKTTŰRŐ:
Igen
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
73
158 210 Ft
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Olaszország

DEFEKTTŰRŐ

Igen

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

106

A(z) Pirelli - Scorpion ice & snow gumi jellemzői:

Amit a PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumiról tudni érdemes 


A PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumi jó példája annak, hogy a Pirelli nemcsak a személyautók abroncsaihoz, de a terepjárógumikhoz is kiválóan ért. Ez az abroncs már régóta megtalálható a Pirelli kínálatában, 2011-ben került a piacra, jelenleg 9 méretben kapható. A PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumit kifejezetten nagy teljesítményű, gyors, modern SUV-okhoz tervezték, amelyek bírják a közép-európára jellemző téli körülményeket. 


A PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumit leginkább azok a terepjáró tulajdonosoknak javasolják, akik prémium abroncsot szeretnének, nem kötnek kompromisszumot, hiszen minden téli időjárási viszony mellett biztonságra és stabilitásra vágynak. 


Mit várhatunk a PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumitól?


A PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumit kifejezetten úgy alkották meg, hogy a sortos-gyors SUV-okkal is biztonságosan lehessen közlekedni alacsony hőmérsékleten is. A speciális gumikeveréknek köszönhetően az abroncs alacsony hőmérsékleten sem deformálódik el, és megőrzi a tapadását havas, jeges és latyakos útfelületeken is. Ezt a finoman tagolt mintablokkok teszik lehetővé, mivel optimális tapadást garantálnak, legyen szó akár hegymenetről is, vagy bármilyen havas útviszonyról. 


Az abroncs futófelületén négy, széles hosszanti mintaárok figyelhető meg, melyek a vízkiszorításért felelnek, és csökkentik az aquaplanning, vagyis a vízen csúszás jelenség kockázatát. Ezek az árkok a havat is kivezetik a kerék alól, ahogyan az esőt és a latyakot is. A PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumi robosztus, off-road szerkezetű. De nemcsak a biztonság, de a komfort is szerepet játszott a kialakításánál, ugyanis az abroncs alacsony zajszintet is garantál, nemcsak biztonságos vezetési élményt. 


Hogyan szerepel a PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumi a nemzetközi abroncsteszteken?


Bár a PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumi teszteredményei nem a legfrissebbek, de képet adhatnak arról, hogy milyen teljesítményt várhatunk el az abroncstól. A PIRELLI Scorpion Ice & Snow már 2011 óta a piacon van, az első teszteredmények is ekkor születtek. Az Autobild tesztelte le először a 255/55 R18 méretkategóriában, és már akkor egy negyedik helyet és egy jó minősítést tudhatott a magáénak. Az következő évben az ARBÖ tesztelte a 215/65 R16 méretű abroncsok között, ahol egy 6. helyett és egy ajánlott minősítést szerzett. A PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumit bár nem vizsgálták a tesztek az elmúlt években, viszont a vásárlói vélemények alapján, még ma is megállja a helyét. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek