HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
KINGSTAR W410
205/65R16 107/105 T
29 225 Ft
KINGSTAR
KINGSTAR W410 205/65R16 téli gumi

205/65R16 KINGSTAR W410 - téli gumi 107/105 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
C
E
E
73
29 225 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Teherauto gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Kína

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

C

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

107/105

A(z) Kingstar - W410 gumi jellemzői:

Miért válasszák a haszongépjárműk a Kingstar W410 téli gumit?

A Kingstar W410 téli gumi azoknak a haszongépjármű tulajdonosoknak készültek, akik jó ár-érték arányú abroncsot keresnek. Ma sokan nem gondolnak bele, hogy a tél nem mindig a havazásról szól, a változatos időjárásnak csak a legjobb gumik tudnak ellenállni. Pár hónap leforgása alatt tapasztalni fogunk kellemes, tavaszias időt, hirtelen lezúduló esőt, hidegebb, napokig tartó havazást, valamint jegesebbnél jegesebb reggeleket. Ráadásul mindezt ugyanazzal az abronccsal tesszük meg, tehát még fontosabbá válik a megfelelő termék kiválasztása.

A Kingstar W410 téli gumi nagy hóban, jégen, latyakos úton, de a száraz időben is tapadni fog, ami a biztonságos közlekedés alapja. A személyautók után most a haszongépjárművek is választhatják a Hankook budget márkáját, ahol minden termék a modern, kínai gyárakban készül el. Miközben a téli gumik kínálata egyre növekszik, addig sok felhasználó éppen a megfizethető kategóriát keresi. A Hankook Tire a megbízható kategóriát képviseli, biztosak lehetünk benne, hogy joggal adja a nevét az olcsóbb almárkájához.

A Kingstar W410 téli gumi mintázata

A Kingstar W410 téli gumi több méretben elérhető és kifejezetten gazdaságos választás minden haszongépjármű számára. Ez az abroncs minden feltételnek megfelel, ha vezetésről van szó, párhuzamos lamellái nagyszerűen vezetik a vizet és a latyakot, hogy a csapadékos időben is könnyű legyen a haladás. A sűrű lamellák úgy helyezkednek el, hogy megkönnyítsék a jármű tapadását, ami ennél a súlykategóriánál nagyon fontos szempont szokott lenni. A futófelületi mintának hála megmarad a jó kormányozhatóság, így az egyenes szakaszok és a kanyargós szerpentinek sem jelentenek majd problémát.

A hideg időben magas szilikát tartalomra van szükség, ami a W410 téli gumiban is megtalálható. Ez azt jelenti, hogy a legnagyobb mínuszokban sem kell attól tartanunk, hogy a gumi veszít a rugalmasságából, mivel egész télen rátapad az útra. A futófelületi mintázat lehetővé teszi, hogy a jármű elkerülje és csökkentse az aquaplaning kockázatát, ami nemcsak az út során, hanem az elindulásnál is jelentkezni szokott. Tény és való, hogy nagyon sok minden múlik a vezetési stílusunkon, de a jól megválasztott abroncsok is sokat segítenek.

Kinek ajánlott?

Azoknak a haszongépjárműveknek ajánlott, akik kiemelten fontosnak tartják az olcsóbb és gazdaságosabb termékeket, ugyanakkor nem akarnak lemondani a minőséget érintő kérdésekről. Ha fel akarunk készülni a változatos télre, akkor nyugodt szívvel válasszuk a Kingstar W410 téli gumit.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek