HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
HANKOOK WINTER ICEPT LV RW12
165/70R13 88 R
28 550 Ft
HANKOOK
HANKOOK WINTER ICEPT LV RW12 165/70R13 téli gumi

165/70R13 HANKOOK WINTER ICEPT LV RW12 - téli gumi 88 R

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
C
D
C
73
28 550 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Teherauto gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Dél-korea

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

C

SEBESSÉG INDEX

R

SÚLY INDEX

88

A(z) Hankook - Winter icept lv rw12 gumi jellemzői:

  1. Jobban tapad, többet fut, ez a Hankook RW12

A kisteherautók számára ideális választás a Hankook RW 12 téli abroncs, aminek kiváló a tapadása és magas futásteljesítménnyel rendelkezik. Ezt pedig mintázatának és anyagösszetételének ideális összhangjával éri el. A tapadásnak különösen nagy szerepe van a téli időszakban, amikor akár egyik percről a másikra változnak az útviszonyok. 


Eleredhet az eső, havazhat és akár havas eső is hullhat. Egy téli guminak pedig minden útfelületen tapadnia kell. És nem csak az útviszonyok, hanem bizony a hőmérséklet is számít. Az abroncsnak a zord mínuszokban is meg kell őriznie rugalmasságát, nem szabad, hogy merevvé váljon. Ezt pedig a Hankook RW12 abroncsai mind biztosítják. 

A Hankook RW12 mintázata

A jó tapadás nagyon fontos, mint ahogy a jó fékezhetőség is, valamint az, hogy az autó hogy gyorsul. Hogy kanyarodik, hogy viselkedik egyenes úton. Hogy kapaszkodik a hóba, a jégbe, hogy viselkedik az özönvízszerű esőzésen, vagy ha az úton egy hatalmas vízfelületre fut? Ez mind mind előfordulhat télen. Az RW12 pedig megállja a helyét. Köszönhetően speciális mintázatának. 


Széles oldalsó csatornái gondoskodnak arról, hogy az abroncs jól tapadjon a hóban. Ezen felül a vállrészét úgy alakították ki, hogy a mély hóban is erősen kapaszkodjon, ne csússzon meg, irányítható maradjon az autó. A központi csatornái döntöttek, ami a jobb kezelhetőséghez járul hozzá, mégpedig úgy, hogy ha az autó fékez, akkor ennek a döntött felületnek köszönhetően nagyobb lesz az úttal való érintkezési felület, így rövidebb a fékút. 

Hosszabb élettartammal

A pántvállak bővített blokkjain lévő háromdimenziós lamellák tovább javítják az úttartást havas úton, középen pedig egyenes lamellák gondoskodnak a jobb úttartásról és gyorsulásról. A tapadási felületét is megnövelték, ez a négy százalékkal szélesebb felület jobb kezelhetőséget tesz lehetővé, ezen felül pedig elődjéhez képest 9,9 százalékkal magasabb az abroncs futásteljesítménye. Az oldalfalát is megerősítették, így védve meg az abroncsot például az útpadkák okozta károktól. 


A magas futásteljesítményhez az optimális gumikeverék is nagyban hozzájárul, a gumi teljes szélességében pedig a végtelenített bandázsolás gondoskodik a futófelület ideális merevségéről, melyhez a széles acél övbetét is hozzájárul. A peremzóna élettartamát a nagy keménységű peremtöltő ék használatával érik el, a nagy szilárdságú peremhuzalkarika pedig javítja az illesztés minőségét, így téve tartósabbá a Hankook RW12 téli abroncsot a kisteherautók számára. MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek