HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
LAUFENN I FIT VAN LY31
185/80R14 102 R
29 840 Ft
LAUFENN
LAUFENN I FIT VAN LY31 185/80R14 téli gumi

185/80R14 LAUFENN I FIT VAN LY31 - téli gumi 102 R

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
C
D
C
72
29 840 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Teherauto gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Indonézia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

C

SEBESSÉG INDEX

R

SÚLY INDEX

102

A(z) Laufenn - I fit van ly31 gumi jellemzői:

Laufenn LY31 téli gumi a kisteherautók és haszongépjárművek számára készült

Egy jó abroncs minden körülmény között megállja a helyét, ezért érdemes a Laufenn LY31 téli gumit választani. A Laufenn a Hankook csoport budget vonala, ami téli, nyári és négyévszakos gumikat is gyárt. Bár budget termékről van szó, a minőséget mindig szigorúan ellenőrzik, hogy az autótulajdonosok meg legyenek elégedve a vásárlással. A Laufenn téli gumikról általánosságban elmondható, hogy jól teljesítenek a hideg és csapadékos hetekben, amit a tesztek is bizonyítanak. Emellett a legnagyobb előnyük a gazdaságosságban keresendő, hiszen nemcsak a minőségük jó, hanem az áruk is.

A korszerű vizsgálatok és a szigorú tesztelés megmutatja, hogy a téli körülmények között csak a rövid féktáv és a jó tapadás mentheti meg a közlekedőket. Ezekben a hónapokban sokkal óvatosabban kell közlekednünk, miközben a guminak meg kell birkóznia az esős, nedves, latyakos és jeges útszakaszokkal is. A tesztek szerint a Laufenn termékei úgy vannak megalkotva, hogy nyugodtan vezessünk a legnagyobb viharok alatt is.

A Laufenn LY31 téli gumi mintázata

A Laufenn LY31 téli gumi a kisteherautók egyik kedvence. Jó döntésnek bizonyul, ha az árakat nézzük, és akkor is, ha a minőséget vesszük figyelembe. A mai kiszámíthatatlan tél mellett nemcsak az árak fontosak, amit az abroncs bebizonyított. A fékezési teszteken rendszeresen kitűnően szerepel, amivel bizonyítja, hogy ott a helye a magyar piacon. Az ADAC és Autobild neve azoknak ismerős, akik a tesztek alapján választanak autógumit, de most ők is ellenőrizhetik az LY31 tudását. A futófelület mintázata úgy van kialakítva, hogy kerülje a rendellenes kopást, tehát hosszú távon is biztonságos marad.

Az abroncsnál optimalizált futófelületi mintázatot kapunk, ami a nedves és havas útszakaszokon is garantálja a biztonságot. Erős vonóátvitele segít abban, hogy gyorsan fékezhessünk, így a reakcióidőnk is kevesebb lesz. A lamellákat úgy alakították ki, hogy szinte rátapadjon a betonra, miközben az alacsony gördülési ellenállás üzemanyaghatékony lesz. A vállrész blokkokat hidakkal kötötték össze, hogy a száraz utakra is felkészült legyen az abroncs.

Kinek ajánlott?

A kisteherautók számára nagyon fontos, hogy milyen abroncsot választanak, mivel a tél rengeteg kihívást állít eléjük. Ha pedig az átlagnál több rakományt fognak szállítani, akkor még inkább át kell gondolniuk, hogy melyik márka mellett teszik le a voksukat. Szerencsére a Laufenn LY31 téli gumi minden kisteherautó kedvencévé válik, hála a minőségnek és a jó ár-érték aránynak.MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek