HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
HANKOOK RA28E
205/65R16 107 T
47 335 Ft
HANKOOK
HANKOOK RA28E 205/65R16 nyári gumi

205/65R16 HANKOOK RA28E - nyári gumi 107 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
C
B
B
71
47 335 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
RADIAL RA28E VW T6
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Teherauto gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Dél-korea

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

C

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

107

A(z) Hankook - Ra28e gumi jellemzői:

A Hankook RA28E nyári gumi a minőségről és a megbízhatóságról híres

A Hankook RA28E nyári gumi a legjobb ár-érték arányt kínálja, ami a felhasználói vélemények szerint egy örök kedvenc. Úgy lett megtervezve, hogy minden felületen megállja a helyét, miközben a nagyobb járműveknek sem kell leállniuk. Ezt a gumiabroncsot kisteherautókra szánták, amihez különböző időjárási körülmények között, száraz és nedves úton tesztelték. A nyári hónapok során az emberek sokkal lazábban veszik a közlekedést, pedig a forró beton és a hirtelen lehulló csapadék ugyanolyan veszélyes, mint a téli fagy.

Amikor nagyobb méretű járművekről, például furgonokról van szó, akkor a biztonságot érintő kérdések még fontosabbá válnak. Ezeknek a járműveknek olyan abroncsra van szükségük, ami azonnal reagál a fékezésre és a kormánymanőverekre, és minden körülmény között stabil haladást biztosít. Szerencsére a Hankook évtizedek óta keményen dolgozik az innovációk fejlesztésén, hogy minden kategóriában megfelelő abroncsot hozzon létre. A Hankook RA28E nyári gumi ezek közé tartozik!

A Hankook RA28E nyári gumi tulajdonságai

A Hankook RA28E nyári gumi modern, szimmetrikus, széles barázdákkal ellátott futófelületi mintázattal rendelkezik. Hatékonyan elvezeti a vizet a gumiabroncsok alatt, ami védelmet nyújt a tapadás elvesztése és az aquaplaning ellen. A futófelület végig stabil és biztonságos működést biztosít. Emellett a manőverezés is pontos marad. Az erős oldalfalaknak és a speciálisan tervezett konstrukciónak köszönhetően a Hankook RA28E nyári gumik nagy sebességnél is nagyszerű teljesítményt garantálnak.

A kiváló minőségű anyagok használata és az új technológia alkalmazása ellenállóvá teszi a gumiabroncsot a mechanikai sérülésekkel és kopásokkal szemben. Így a vezető a sérülés veszélye nélkül élvezheti a problémamentes haladást. A gumiabroncs megépítéséhez olyan gumikeveréket használtak, amelynek összetevői széles hőmérsékleti tartományban biztosítják a rugalmasságot. Ennek eredményeképpen a futófelület és az útfelület érintkezése meghaladja a megengedett értéket, és a tapadás az időjárási körülményektől függetlenül jó. A gumiabroncson dolgozó mérnökök ügyeltek a konstrukció súlyának csökkentésére. Ennek eredményeként csökkentették a gördülési ellenállást, valamint az üzemanyag-fogyasztást és a légkörbe kerülő szén-dioxid-kibocsátást.

Kinek ajánlott?

A Hankook nagy teljesítményű prémium gumiabroncsokat gyárt a járműkategóriák széles skálájára, a személygépkocsiktól a teherautókig, valamint a motorsport számára. A fejlesztés és a gyártás nagy része Európában történik az európai piac számára, beleértve az Audi, a BMW, a Mercedes-Benz, a Porsche és a VW eredeti felszerelését.

A vásárlás azoknak ajánlott, akik megbízható és tartós abroncsot keresnek, amivel pontos és biztonságos a manőverezés, ami ellenáll a mechanikai sérüléseknek és kopásnak, és amivel nem kell félni az aquaplanintól. A webáruházban is kapható terméket leginkább kisteherautókra tervezték, ami megbízhatóvá és tartóssá teszi. A Hankook RA28E nyári gumi bizonyítottan jó választás!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek