HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
HANKOOK DW04
145/R13 88/86 P
27 895 Ft
HANKOOK
HANKOOK DW04 145/R13 téli gumi

145/R13 HANKOOK DW04 - téli gumi 88/86 P

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
C
E
D
71
27 895 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Teherauto gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Dél-korea

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

C

SEBESSÉG INDEX

P

SÚLY INDEX

88/86

A(z) Hankook - Dw04 gumi jellemzői:

  1. Kiváló vezetési élmény a Hankook DW04-gyel

A kisteherautók, kishaszongépjárművek számára jelent ideális választást a Hankook DW04 téli abroncs, hisz kiváló vezetési élményt biztosít, egy tartós, megbízható téli gumi, amivel még az úttalan utak is bátran járhatók. M+S jelöléssel bír, azaz sár- és hótűrő abroncs, egy igazi off-road gumi.


A tél számos kihívást tartogat az útra kelőknek, a nagy havazások, esőzések alatt is jól kell tapadnia a guminak ahhoz, hogy biztonságosan lehessen vele közlekedni. Ez az abroncs egy kifejezetten gazdaságos választás, ami magas futásteljesítménnyel rendelkezik, nagyon kényelmes és alacsony a zajszintje. A hóban is jól tapad, köszönhető ez mintázatának és anyagösszetételének. De az esőben sem kell tartani az úgynevezett vízen felfutástól, hisz mintázatát úgy alakították ki, hogy gyorsan és hatékonyan vezesse ki a vizet a gumi felületéről. 

Jól tapad és rövid a fékútja – ez a Hankook DW04

Egy téli guminál ugyanis mindkettő nagyon sokat számít. Hisz jól kell teljesítenie a különböző útfelületeken, biztonságos, kényelmes vezetést biztosítva, precíz irányíthatósággal, jól fékezhetőséggel. Emellett pedig nem szabad, hogy a nagy hidegben merevvé, rugalmatlanná váljon, hisz ezáltal veszít tapadásából, kevésbé lesz biztonságos. Ezért számít a futófelület összetétele, szilika-tartalma is, hisz egy megfelelő keverékkel a gumi rugalmas marad a kemény mínuszokban is. 


Futófelületének mintázata szimmetrikus, bordázatát úgy alakították ki, hogy jól tapadjon a hóban és a jégen egyaránt. Ez különösen fontos egy kishaszongépjármű számára, hisz ezek az autók a legtöbbször a munkához kellenek. És míg egy szabadidős használatú járműnél viszonylag könnyebben megtehető, hogy az ember egyszerűen nem ül autóba, ha munkáról van szó, ez kevésbé kivitelezhető. 

A kulcs az irányíthatóság

A jó tapadás nagyon fontos a téli utakon, mint ahogy az is, hogy az autó jól fékezhető és jól gyorsítható legyen. A kiszámíthatóság, a jól kormányozhatóság kiemelkedő szempontok, ha valaki téli abroncsot választ, hisz a tél egyébként is sok kockázatot rejt magában. Ilyenkor hamarabb van sötét, később világosodik, a köd, az eső, a hó pedig mind nehezítik a látást. 


Így nagyobb figyelemmel kell vezetnie a sofőrnek, de még így is gyakrabban előfordulhatnak balesetek. A kivilágítatlan, szabálytalanul közlekedő gyalogosok és kerékpárosok nagy kockázatot jelentenek. Ilyenkor tényleg centimétereken is múlhat, fontos, hogy minél rövidebb legyen a féktáv. A Hankook DW04 mintázatát úgy alakították ki, hogy rövid fékútja legyen, ezért is jó választás ez az abroncs télre. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia