HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
PIRELLI Winter 240 Sottozero Serie 2
215/50R17 95 V
88 350 Ft helyett
46 615 Ft
PIRELLI
PIRELLI Winter 240 Sottozero Serie 2 215/50R17 téli gumi

215/50R17 PIRELLI Winter 240 Sottozero Serie 2 - téli gumi 95 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
C
72
88 350 Ft helyett
46 615 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
2nd line
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Olaszország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

95

A(z) Pirelli - Winter 240 sottozero serie 2 gumi jellemzői:

  1. Téli luxust kínál a Pirelli Winter 240 Sottozero Serie 2 téli gumi

A Pirelli Winter 240 Sottozero Serie 2 egy kiváló minőségű téli abroncs, ami nagy teljesítményű autók számára készült. Sportautók, luxusautók számára is ideális választás és mindenkinek, aki szeretné télen is kihasználni autója teljesítményét. A tél nagyon sokféle lehet, de ez nem jelenti azt, hogy a lassú haladásról kell, hogy szóljon. Télen is lehet élvezni a sebességet, az autónk teljesítményét, természetesen a szabályokat betartva. 


A Pirelli neve garancia a magas minőségre. Az olasz márka folyamatos fejlesztéseivel ott van a világ élmezőnyében. Nem csak a hétköznapi felhasználásban, hanem bizony a versenysportokban is. Az autósportokban csakúgy, mint a motorsportokban. És hogy mitől különlegesek ezek az abroncsok? A magas minőség, a prémium élmény mindenképp vonzóvá teszi a Pirelli abroncsait. Nyáron ugyanúgy, mint télen. Személyautóknak ugyanúgy, mint motorkerékpároknak. 

Pirelli Winter 240 Sottozero Serie 2, kiváló teljesítménnyel

Aki nagy teljesítményű autót birtokol, nem szeretne télen sem lemondani arról, hogy kihasználja ezt a nagy teljesítmény. De miért is kellene lemondania? Olyan abroncsot kell inkább választani, ami úgymond ki tudja szolgálni az autót, ami szintén nagy teljesítményű. Persze a tél nem a felelőtlenségről szól, mint ahogy egyébként a nyár sem. A téli vezetést sokan nem is kedvelik, hiszen a szélsőséges út- és látási viszonyok mellett nem mindig jó közlekedni. De ha van egy olyan téli gumi az autón, ami kiszámítható, stabil, a kanyarokban is precízen irányítható, jól fékezhető és gyorsítható, akkor bizony a téli vezetés is lehet jó élmény. 

Száraz és nedves úton is jól tapad

A Pirelli Winter 240 Sottozero Serie 2 futófelületi mintázata aszimmetrikus, úgy alakították ki, hogy minden útfelületen jól tapadjon. A belső részt a havas úton való jobb tapadásért felel, a külső rész pedig a száraz és a nedves úton tartja stabilan az autót. Az innovációk itt is megjelennek, úgy a  mintázat kialakításában, mint a futófelületi összetételben. Ez a kettő együtt garantálja a vezetés élményét télen is. Nem is szabad lemondani róla. 


A  Pirelli Winter 240 Sottozero Serie 2 nagyszerű teljesítményt nyújt valamennyi útfelületen, egyenes és kanyargós úton egyaránt, és hirtelen irányváltoztatásokkor is. Így valóban biztonságos abroncs, emellett pedig tartós, kopásálló is, így a nagy teljesítményű autók, luxusautók, sportautók  számára ideális választás lehet a Pirelli Winter 240 Sottozero Serie 2. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek