HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
BRIDGESTONE A005E
225/45R17 94 V
41 720 Ft
BRIDGESTONE
BRIDGESTONE A005E 225/45R17 négyévszakos gumi

225/45R17 BRIDGESTONE A005E - négyévszakos gumi 94 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
A
71
41 720 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Peremvédõs
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Japán

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

94

A(z) Bridgestone - A005e gumi jellemzői:

A Bridgestone A005 E négyévszakos gumi megfelel a tél és a nyár kihívásainak is

A Bridgestone hosszú évek óta gyárt négyévszakos abroncsokat, ezek egyike a személyautók és SUV-k számára is alkalmas Bridgestone A005 E négyévszakos gumi. Amikor négyévszakos abroncsokról van szó, sokak még mindig kételkednek a létjogosultságukban és sok kérdés merül fel ezen abroncsok kapcsán. 

Kérdések és válaszok a négyévszakos abroncsokról

Hogy vajon képes-e egyetlen abroncs egyesíteni a téli és nyári gumik jó tulajdonságait? Hogy nem ellenkeznek-e egymással ezek a kívánalmak? Hisz télen azt halljuk, hogy a gumikeveréknek merevebbnek kell lennie, nyáron pedig lágyabbnak. A téli gumik mintázata sűrűbb és mélyebb, hogy a havas, jeges úton is jól teljesítsen az abroncs, míg a nyári gumiké ritkább és kisebb a profilmélység. Nem beszélve a szerkezetről. A választ már évtizedek óta keresik és így egyre jobb és jobb négyévszakos abroncsok kerülnek ki a boltok polcaira. 


Amikor valaki ellátogat egy webáruházba, a vásárlás előtt érdemes alaposan szétnéznie. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználói véleményeket és azt is, hogy mit mondanak a teszt eredmények. Az ADAC és több más független szervezet, szaklap is rendszeresen teszteli a különböző abroncsokat. Ilyenkor objektív körülmények között vizsgálják meg az egyes abroncsok teljesítményét. Jégen, havas úton, száraz úton. Hogy hogy gyorsítható, hogy fékezhető, hogy kopik, és így tovább. A Bridgestone abroncsai is rendre az élmezőnyben végeznek ezeken a teszteken. 

Kiváló tapadás és hosszú élettartam: Bridgestone A005 E négyévszakos gumi

Mind mintázatába,  mind szerkezetében és természetesen futófelületi anyagösszetételében is igazodik ez az abroncs a tél és a nyár kihívásaihoz. Így válik ideális választássá a személyautók és hobbiterepjárók számára. Jól tapad a nedves úton, rövid fékúttal rendelkezik és véd az aquaplaning ellen. Ennek nyáron és télen is megvan a kockázata, nyáron a nagy esőzések, télen a hóolvadás is okozhat olyan helyzetet, amikor az úttesten megáll a víz. Amikor ez nagy mennyiségben fordul elő, akkor a vizes felületre érve elveszhet a kapcsolat az abroncs és az út között, így az autó irányíthatatlanná válhat. A Bridgestone A005 E négyévszakos gumi mintázatát úgy alakították ki, hogy gyorsan és hatékonyan vezesse ki a vizet a gumi felületéről, így minimalizálva ezt a kockázatot. 


Megnövelt számú lamellák és csatornák gondoskodnak a kiváló tapadásról télen, az abroncs téli minősítéssel rendelkezik, megtaláljuk rajta a három hegycsúcs+hópehely szimbólumot. Persze a mintázat mellett az anyagösszetétel is fontos, ezt már a Nano Pro Tech technológiának lehet köszönni. Ez egy speciális szilika-keverék, ami által lehetővé válik, hogy a gumi a nagy hidegben és a nagy melegben egyaránt jól tapadjon. A stabilitásról és hosszú élettartamról nem csak a futófelület lassú és egyenletes kopása, hanem a megerősített, speciális vázszerkezet is gondoskodik, ami ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek. A négyévszakos abroncsok piacán kiemelkedő helyen szerepel a Bridgestone A005 E négyévszakos gumi, ami ideális választás személyautók és hobbiterepjárók számára egyaránt. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek