HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
PIRELLI Scorpion Ice & Snow
325/30R21 108 V
272 185 Ft
PIRELLI
PIRELLI Scorpion Ice & Snow 325/30R21 téli gumi

325/30R21 PIRELLI Scorpion Ice & Snow - téli gumi 108 V

DEFEKTTŰRŐ:
Igen
ERŐSÍTETT:
XL
C
C
74
272 185 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Olaszország

DEFEKTTŰRŐ

Igen

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

108

A(z) Pirelli - Scorpion ice & snow gumi jellemzői:

Amit a PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumiról tudni érdemes 


A PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumi jó példája annak, hogy a Pirelli nemcsak a személyautók abroncsaihoz, de a terepjárógumikhoz is kiválóan ért. Ez az abroncs már régóta megtalálható a Pirelli kínálatában, 2011-ben került a piacra, jelenleg 9 méretben kapható. A PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumit kifejezetten nagy teljesítményű, gyors, modern SUV-okhoz tervezték, amelyek bírják a közép-európára jellemző téli körülményeket. 


A PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumit leginkább azok a terepjáró tulajdonosoknak javasolják, akik prémium abroncsot szeretnének, nem kötnek kompromisszumot, hiszen minden téli időjárási viszony mellett biztonságra és stabilitásra vágynak. 


Mit várhatunk a PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumitól?


A PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumit kifejezetten úgy alkották meg, hogy a sortos-gyors SUV-okkal is biztonságosan lehessen közlekedni alacsony hőmérsékleten is. A speciális gumikeveréknek köszönhetően az abroncs alacsony hőmérsékleten sem deformálódik el, és megőrzi a tapadását havas, jeges és latyakos útfelületeken is. Ezt a finoman tagolt mintablokkok teszik lehetővé, mivel optimális tapadást garantálnak, legyen szó akár hegymenetről is, vagy bármilyen havas útviszonyról. 


Az abroncs futófelületén négy, széles hosszanti mintaárok figyelhető meg, melyek a vízkiszorításért felelnek, és csökkentik az aquaplanning, vagyis a vízen csúszás jelenség kockázatát. Ezek az árkok a havat is kivezetik a kerék alól, ahogyan az esőt és a latyakot is. A PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumi robosztus, off-road szerkezetű. De nemcsak a biztonság, de a komfort is szerepet játszott a kialakításánál, ugyanis az abroncs alacsony zajszintet is garantál, nemcsak biztonságos vezetési élményt. 


Hogyan szerepel a PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumi a nemzetközi abroncsteszteken?


Bár a PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumi teszteredményei nem a legfrissebbek, de képet adhatnak arról, hogy milyen teljesítményt várhatunk el az abroncstól. A PIRELLI Scorpion Ice & Snow már 2011 óta a piacon van, az első teszteredmények is ekkor születtek. Az Autobild tesztelte le először a 255/55 R18 méretkategóriában, és már akkor egy negyedik helyet és egy jó minősítést tudhatott a magáénak. Az következő évben az ARBÖ tesztelte a 215/65 R16 méretű abroncsok között, ahol egy 6. helyett és egy ajánlott minősítést szerzett. A PIRELLI Scorpion Ice & Snow téli gumit bár nem vizsgálták a tesztek az elmúlt években, viszont a vásárlói vélemények alapján, még ma is megállja a helyét. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia