HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
FIRESTONE Winterhawk 4
255/35R19 96 V
61 710 Ft
FIRESTONE
FIRESTONE Winterhawk 4 255/35R19 téli gumi

255/35R19 FIRESTONE Winterhawk 4 - téli gumi 96 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
B
71
61 710 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

96

A(z) Firestone - Winterhawk 4 gumi jellemzői:

  1. Egy újgenerációs abroncs, a Firestone Winterhawk 4

A Firestone 2020-ban fejlesztette ki a Winterhawk 4 téli abroncsot, ami forradalmian új technológiáival egy kiváló minőségű, megbízható és tartós abroncs. Kedvező árú téli gumi, ami a személygépkocsik és a hobbiterepjárók számára jelent jó választást. Úgy tervezték, hogy a téli útviszonyok között is jól irányítható legyen. Elődjéhez, a Winterhawk 3-hoz képest 7 százalékkal jobb a tapadása és 4 százalékkal rövidebb a fékútja a nedves úton. 


És hogy mindezt minek köszönheti? A tesztelésnek és a technológiai fejlesztéseknek. A Winterhawk 4 kifejlesztésekor 20 ezer autóst kérdeztek meg a téli gumikról és a vezetési szokásokról. Ezeket összesítve születtek meg azok a sarokpontok, melyek mentén elindult a Winterhawk 4 fejlesztése, hogy egy olyan abroncs kerüljön a piacra, amit a felhasználói igények alapján terveztek, gyártottak. 

A Firestone Winterhawk 4

Havon, jégen, esőben és havas esőben is jól teljesít a Firestone Winterhawk 4 téli gumi. Mintázatát úgy alakították ki, hogy a havon is tudjon kapaszkodni, ezért a vállrészén megnövelték a barázdk számát, ezek pedig oldalról szinte ássák a havat és a jeget. Azért, hogy még jobban tapadjon a gumi, cikk-cakkos barázdákat alakította ki a futófelületen, melyek a stabilitást és a fékezési teljesítményt javítják. 


A gumi tesztelése során vizsgálták a tapadását és a fékezhetőségét is, és remek eredmények születtek. Elődjéhez képest hét százalékkal jobban tapad a havon, a gyorsulása is dinamikusabb, 35 km/órás sebességre 2,72 másodperc alatt gyorsult fel, ez 0,2 másodperccel jobb teljesítmény, mint a Winterhawk 3 abroncsé. Nem csak jól tapad és gyorsul, de a fékezhetősége is javult, egész pontosan négy százalékkal. 

Hóban, jégen, vízen

Az abroncsot 2020 nyarán került a piacra, azóta már sokan megtapasztalták jó tulajdonságait. Megbízhatóságát a vásárlói vélemények is alátámasztják, rendre jól szerepel a minősítéseken és a legtöbben a kiváló tapadását emelik ki jó tulajdonságként. 


Amit tud a havas, jeges és nedves úton is. A különböző téli gumik különbözőképp viselkednek az eltérő időjárási és útviszonyok között. Egy téli guminál pedig nagyon fontos, hogy ne csak a hideg, száraz úton teljesítsen jól, hanem mindenhol. Gondoljunk csak bele, hogy mi minden vár az autósokra télen. Rövid, városi szakaszokon ugyanúgy tapadnia kell a guminak, mint a hegyekben a nagy havon. Ugyanúgy jól fékezhetőnek és jól irányíthatónak kell lennie az autónak. Ezt pedig a Firestone Winterhawk 4 téli abroncsai mind tudják. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek