HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
BRIDGESTONE Blizzak LM005 DRIVEGUARD
205/55R16 94 V
45 955 Ft
BRIDGESTONE
BRIDGESTONE Blizzak LM005 DRIVEGUARD 205/55R16 téli gumi

205/55R16 BRIDGESTONE Blizzak LM005 DRIVEGUARD - téli gumi 94 V

DEFEKTTŰRŐ:
Igen
ERŐSÍTETT:
XL
C
A
71
45 955 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Japán

DEFEKTTŰRŐ

Igen

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

94

A(z) Bridgestone - Blizzak lm005 driveguard gumi jellemzői:

Jobb tapadás, nagyobb biztonság: ez a Bridgestone Blizzak LM 005 Driveguard

A szakemberek nem győzik hangsúlyozni a téli gumiabroncsok használatának fontosságát. Ennek több oka is van. A havas, csúszós téli utakon megnő a balesetek kockázata. Elég csak egy figyelmetlen mozdulat, egy túl bátor fékezés, egy árnyalatnyival nagyobb sebesség a kanyarban, mint kellene. És máris megtörténhet a baj. Főleg, ha az autónkon nyári gumi van. Hisz ezek bizonyos hőmérséklet alatt és időjárási viszonyok között megkeményednek, nehezebben tapadnak. 

A megoldás a téli gumi, melyet hét fokos napi középhőmérséklet alatt már javasolnak felszerelni. A téli gumik  anyaga és mintázata is más, mint a nyári abroncsoké. A legfontosabb a tapadás, hogy autónk ne csússzon meg a jeges, havas úton. Ezért a téli abroncsok mintázata mélyebb, az anyaguk pedig a nagy hidegben is lágy, nem keményedik meg úgy, mint a nyári gumié. 

Szempontok a választáshoz

Rengeteg nagy és kis gyártó is gyárt téli gumiabroncsokat. Ember legyen a talpán, aki szakmai segítség nélkül tud ebből az igen széles kínálatból választani. A segítség pedig adott. Sok-sok tesztet végeznek, melyekből kiderül, hogy melyik téli gumi az, ami az adott célnak tökéletesen megfelel. 

Bizonyára sokan hallottak már az ADAC, vagyis a német autóklub tesztjeiről. Itt a Bridgestone által gyártott gumiabroncsok rendre kiválóan szerepelnek. Legyen szó akár nyári, akár téli abroncsról, a Bridgestone mindenkinek jó választás lehet. Nem véletlen, hogy a Bridgestone az egyik legnagyobb gyártó az egész világon. Innovatív cég, amelyik folyamatosan dolgozik az új technológiákon, új termékeken. 

Bridgestone Blizzak LM005 Driveguard

Ezt a gumiabroncsot kifejezetten a havas utakra tervezték. Az összkerékmeghajtásos autók téli abroncsra Bridgestone Blizzak LM005, ami a havas úton kiváló fékezési teljesítményt és tapadást nyújt. Bizonyos méretekben pedig defekttűrő változatban is kaphatók. 

De hogy miért különleges a Driveguard? Mert egyedi mintázata segítségével könnyen elvezeti a havat, a vizet, a latyakot az abroncs felületéről, így még jobb a tapadása. A nedves úton nyújtott teljesítménye pedig kiérdemelte az EU „A” címkeosztály megjelölést, ami a legmagasabb minősítés. A tapadást egy különleges technológia segítségével növelték, ez az úgynevezett NanoPro-Tech. Ezt csak a Bridgestone alkalmazza. Az úgynevezett kapaszkodó részecskéknek és a szilícium-dioxid bevonatnak köszönhetően javul a tapadás a nedves úton.MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek