HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
MATADOR MP62 ALL WEATHER EVO
185/60R14 82 T
21 890 Ft
MATADOR
MATADOR MP62 ALL WEATHER EVO 185/60R14 négyévszakos gumi

185/60R14 MATADOR MP62 ALL WEATHER EVO - négyévszakos gumi 82 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
E
C
71
21 890 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Szlovákia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

82

A(z) Matador - Mp62 all weather evo gumi jellemzői:

A Matador MP62 All Weather EVO négyévszakos gumi agresszív barázdákkal van ellátva

A Matador MP62 All Weather EVO négyévszakos gumi mindenre készen áll. A "minden igényt kielégítő gumiabroncs" nem csak egy szlogen, tökéletesen tükrözi a modell tervezőinek szenvedélyét és erőfeszítéseit. A mérnökök úgy tervezték meg, hogy se a nyári meleg, se a téli hideg ne álljon az útjába, ami sokkal könnyebbé és kiszámíthatóbbá teszi a közlekedést. Azoknak a felhasználóknak tervezték, akik idejük nagy részét a városon belül töltik, és megunták, hogy évente kétszer cserélniük kelljen az abroncsokat.

A Matador neve százéves múlttal rendelkezik, de mindig az innovációkról és a fejlődésről voltak híresek. Képesek felismerni a változó felhasználói igényeket, és azonnal reagálnak rájuk. Ez történt a 2000-es évek elején, amikor piacra dobták az első négyévszakos abroncsot, ami szó szerint megteremtette az előtte és utána pillanatot. Ma már minden járműtulajdonos megtalálja, hogy mire van szüksége, és könnyedén eldöntheti, milyen abroncsot akar használni. 

A Matador MP62 All Weather EVO négyévszakos gumi előnye

A Matador MP62 All Weather EVO négyévszakos gumi agresszívan elhelyezett irányított barázdákkal rendelkezik. A barázdák mellett éles blokkok találhatók, amik együttesen gondoskodnak a megfelelő merevségről egész évben. Mindegy, hogy téli csúszós utakról van szó, esetleg a forró betonról, a barázdák és a blokkok képesek megküzdeni az extrém időjárással is. 

A gumiabroncs futófelülete két zónából áll: a belső zóna fejlett szabálytalan rétegrendszerrel van ellátva. Hullámos szerkezete javítja a tapadást havas felületen. A féktávolságot is lerövidíti a tipikus téli körülmények között. A külső blokkok mélyen fedik az oldalfalat, növelve a futófelület merevségét. Ez lehetővé teszi az útra optimalizált erőátvitelt és a zökkenőmentes vezetést. Nincs is annál rosszabb, mint amikor az ember nem mer útnak indulni, mivel retteg a kinti időjárástól.

A Matador MP62 All Weather EVO négyévszakos gumi teljes futófelületét barázdák borítják, amelyek a gördülési irányban találkoznak. A több elágazásnak és a széles kialakításnak köszönhetően megakadályozzák, hogy a víz a blokkok között stagnáljon. A folyadékok ezután a központi hornyon keresztül távozik, így az aquaplaning kockázata is lecsökken.

Kinek ajánlott?

A vásárlás azoknak ajánlott, akik megbízható márkától akarnak rendelni, és nem félnek az utaktól. A Matator évek óta a Continental égisze alatt dolgozik, ami minden vezetőt biztosít a megbízhatóságról. A folyamatos fejlődés egyedül az árakban nem látszik meg, hiszen mindenki kiélvezheti a nagyszerű ár-érték arányokat. 

A webáruházban is kapható abroncs több teszten bizonyított, ráadásul a felhasználói vélemények szerint is megérdemel egy esélyt. Tény, hogy nem minden vezető tudja hasznosítani a négyévszakos abroncsok tulajdonságait, de ha valaki nem rója egész nap az utakat, akkor tökéletesen megfelel az igényeinek. A Matador MP62 All Weather EVO négyévszakos gumi télen és nyáron is hű társa lesz az autónak.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia