HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
NEXEN Winguard SnowG WH2
165/70R13 79 T
22 660 Ft
NEXEN
NEXEN Winguard SnowG WH2 165/70R13 téli gumi

165/70R13 NEXEN Winguard SnowG WH2 - téli gumi 79 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
E
E
69
22 660 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Dél-korea

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

79

A(z) Nexen - Winguard snowg wh2 gumi jellemzői:

  1. Kiváló ár-érték arány: ez a Nexen Winguard Snow'G WH2

A Nexen Winguard Snow'G WH2 a személyautók számára gyártott téli abroncs, kiváló minőségben, kedvező áron. A Nexen téli gumija a teszteken is jól szerepel. Egy téli guminak sok kihívásnak kell megfelelnie, jól kell tapadnia a nedves és a száraz úton egyaránt, jól kormányozhatónak kell lennie valamennyi útfelületen. A Nexen egy dél-koreai márka, sok autógyártó választja elsőszerelésnek a Nexen abroncsait, ez bizonyítja minőségét, megbízhatóságát. 


A Nexen több mint száz országban értékesíti abroncsait, Dél-Koreában és Kínában gyártanak a roncsokat személyautók és kishaszongépjárművek, valamint hobbiterepjárók számára. De hogy mitől is népszerűek a Nexen abroncsai? Nézzük meg egy picit alaposabban. 

Nexen Winguard Snow'G WH2, kiváló tapadással

A Nexen Winguard Snow'G WH2 mind futófelületi anyagában, mind mintázatában megfelel a tél kihívásainak. Száraz és havas úton is egyaránt jól teljesít. A tesztek tapasztalatai és a vásárlói vélemények is alátámasztják, hogy havas és jeges úton is rövid a fékútja. 


A futófelületi mintázata kötött forgásirányos és úgy alakították ki, hogy gyorsan és hatékonyan vezesse ki a vizet a gumiról, így minimalizálva az úgynevezett aquaplaning, azaz a vízen felúszás kockázatát. A gumikeverék is a télhez igazodik, a nagy hidegben sem válik merevvé, megőrzi rugalmasságát, így tapadását. 

A vásárlók kedvelik a Nexen abroncsát

Az interneten különböző felületek érhetők el, melyeken a vásárlók megoszthatják téli és nyári abroncsokkal kapcsolatos tapasztalataikat. Ezeken a felületeken csillagokkal, pontokkal lehet bárkinek értékelni, és természetesen a szöveges véleménynyilvánításra is van lehetőség. Nos, a Nexen Winguard Snow'G WH2 a felhasználók véleménye alapján egy remek abroncs. 


A pontok alapján kiemelkedően jó az üzemanyagfogyasztása és a kopására sem lehet panasz. Ezek a szempontok is fontosak akkor, amikor valaki abroncsot választ, hisz a tartósság és a gazdaságos üzemeltetés jelentős tényezők. Ezen kívül a száraz útfelületen való tapadását emelték ki a felhasználók, valamint a száraz úton való fékezést. A téli gumiknál fontos, hogy az abroncs jól kezelhető, precízen irányítható, kormányozható legyen. A tél ugyanis számos kihívást tartogat, a hirtelen irányváltoztatások és manőverek, fékezések mindennaposak. Ugyanígy fontos a stabilitás egyenes és kanyargós úton is. Fontos, hogy a téli gumi megállja a helyét a téli körülmények között, és a Nexen Winguard Snow'G WH2 egy ilyen abroncs. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek