HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
POINT-S Winterstar 4
165/65R15 81 T
14 160 Ft
POINT-S
POINT-S Winterstar 4 165/65R15 téli gumi

165/65R15 POINT-S Winterstar 4 - téli gumi 81 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
71
14 160 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

EU

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

81

A(z) Point-s - Winterstar 4 gumi jellemzői:

  1. Európai felhasználásra tervezve: Point-S Winterstar 4

A Continental égisze alá tartozó Point-S számára fejlesztették ki a Point-S Winterstar 4 téli abroncsot, ami egy kiváló ár-érték arányú gumi személyautók számára. De hogy mi is az a Point-S? Egy gumiabroncs szerviz hálózat, Európa legnagyobbja. 1994-ben kezdték meg saját márkanevű abroncsaikat forgalmazni, melyek a Continental gyáraiban készülnek. 


A kínálat 2002-ben bővült a téli gumikkal. Magas minőség, kiterjedt szervizhálózat, a Point-S két kiváló tulajdonsága. De nem csak ezért érdemes ezeket az abroncsokat választani. Hanem azért is, mert igen kedvező áron lehet hozzájuk jutni, nem mellesleg még kátyúgaranciát is igénybe lehet venni. De nézzük is meg a téli abroncsok sztárját – mint ahogy a nevében is benne van. 

Point-S Winterstar 4, kiemelkedő teljesítménnyel 

Nedves és havas úton is kiválóan teljesít, irányított futófelületi mintázatát úgy alakították ki, hogy egyaránt jól tapadjon a különböző téli útfelületeken. Optimalizált blokkjainak köszönhetően kiváló az erőátvitele, így egy igen magas teljesítményű abroncs, ami száraz és nedves úton is nyújtja ezt a magas teljesítményt. 


Hosszanti árkai gondoskodnak arról, hogy az abroncs gyorsan és hatékonyan vezesse ki a vizet a gumi felületéről, így elkerülve az aquaplaning-et, azaz a vízen felúszást, aminek télen igen nagy kockázata van, gondoljunk csak a havazás utáni hirtelen felmelegedésekre és hóolvadásra. Vagy akár az esőzésekre, jégolvadásra. Egy téli guminak meg kell felelnie az ilyen kihívásoknak. 

Csendes és jól fékezhető

Ha egy téli (vagy akár nyári) gumi halk, az mindig jó pont a választásnál. Különösen akkor, ha valaki hosszú órákig autózik naponta, vagy rendszeresen nagyobb távokat tesz meg. A figyelem ugyanis ilyenkor ugyanis óhatatlanul tompul és fontos, hogy ezt a figyelmet semmi ne zavarja meg. Egy zajos abroncs pedig igencsak zavaró tud lenni hosszú távon. Nos, a  Point-S Winterstar 4 a kényelmes és csendes utazás jó barátja, úgy alakították ki a mintázatát az abroncs közepén és vállrészén, hogy csendes autózást tegyen lehetővé. 


Emellett precízen irányítható kanyargós utakon is, legyen akármilyen az útfelület, a hirtelen irányváltoztatásokkor is kiszámítható, stabil, hozzájárulva a biztonságérzethez és a vezetés élményéhez. Az is fontos, hogy az abroncs jól fékezhető legyen, a rövid fékút ugyanis sok-sok baleset megelőzője. V alakú futófelületi mintázatával, valamint oldalsó kapaszkodóéleivel a  Point-S Winterstar 4 egy jól fékezhető abroncs, jó tapadással, rövid fékúttal. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek