HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
POINT-S Winter S
195/55R16 91 H
28 580 Ft
POINT-S
POINT-S Winter S 195/55R16 téli gumi

195/55R16 POINT-S Winter S - téli gumi 91 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
72
28 580 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

EU

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

91

A(z) Point-s - Winter s gumi jellemzői:

A Point-S téli abroncsok új generációja: a POINT-S Winter S

 

A POINT-S Winter S a Point-S abroncsok egy új generációját képviselik a Point-S téli gumiknak. A Point-S abroncs már évek óta részét képezik a középkategóriás abroncskínálatnak, és bár kevés abroncs található a kínálatban, abban biztosak lehetünk, hogy kedvező árakat, illetve jó ár-érték arányt képviselnek, és jó választást nyújtanak mindazoknak, akik biztonságos vezetési élményt várnak, de nem szeretnének drága abroncsot vásárolni. Amikor a hőmérséklet tartósan 7 fok alá esik, akkor eljön az ideje, az abroncsváltásnak.

 

Amennyiben épp abroncsvásárlás előtt állunk, mindenképp érdemes megnézni, hogy mit is nyújthat nekünk a Point-S márka új generációját képviselő POINT-S Winter S. Ezek az abroncsok már egy ideje részét képezik a Point-S kínálatának, de az elmúlt években nem csökkent irántuk az érdeklődés. Mindent megtalálunk bennük, amit egy jó téli abroncstól elvárhatunk, stabil úttartást, biztonságos vezetési élményt, és kedvező árakat. A Point-S Winter S minden téli körülmény között megállja a helyét, legyen szó havas, jeges vagy nedves útfelületekről.

 

A Point-S Winter S főbb tulajdonságairól

 

A Point- S Winter S téli gumiabroncsokat kifejezetten az európai piacokra tervezték, vagyis olyan területekre, ahol havas és jeges viszonyok is előfordulnak télen. Az abroncson megtalálható a hegyek három csúccsal és "3PMSF" hópehellyel az abroncs oldalfalán, vagyis minősített téli abroncs, amelyet olyan országokban is elfogadnak, ahol télen kötelező a téli gumi használata. A Point-S Winter S abroncsokat úgy tervezték, hogy kiváló teljesítményt nyújtsanak a legváltozatosabb téli időjárási viszony között is, vagyis száraz, nedves és havas utakon egyaránt.

 

Az aszimmetrikus mintázat jobb kezelhetőséget tesz lehetővé függetlenül az útviszonytól. A V alakú mintázat segít a gyorsabb vízelvezetésben és a jobb tapadás elérésben.  A Winter S abroncsok szilikongumi keverékből készülnek, a keverék pedig olyan speciális anyagokat tartalmaz, melyek jobb gyorsulást és fékezési tulajdonságokkal ruházzák fel az abroncsot. Amit a Point-S Winter S abroncsoktól elvárhatunk, az a kiemelkedő nedves és száraz kezelhetőség, a jobb erőátvitel, a magas aquaplanning ellenállás, a jó vízelvezetés, és csökkentett zajkibocsátás.

 

Vélemények és teszteredmények

 

A Point-S Winter S egy ideális téli gumi, melyről a vásárlói vélemények is meggyőzhetnek minket. A minősége és az ára tekintetében is összességben pozitívan a vélemények, legyen szó hazai vagy nemzetközi megítélésről. A termékpaletta széles, számos méretben érhetőek el a Point-S Winter S abroncsok, akár nagy méretekben is.

 

Nemzetközi teszteredmény még nem született a Point-S Winter S téli gumival kapcsolatban, sem az ADAC, sem az Autobild, sem pedig más abroncsteszt nem vizsgálta még a Point-S téli abroncsokat, ugyanakkor a legnagyobb hazai abroncsvéleményező oldal adatai alapján minőségi abroncsot kapunk a Point-S Winter S személyében. A Point-S Winter S abroncsok kereskedésekben és webáruházi kínálatban egyaránt megtalálhatóak.

 

 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek