HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
CONTINENTAL PremiumContact 6
245/45R20 99 V
89 990 Ft
CONTINENTAL
CONTINENTAL PremiumContact 6 245/45R20 nyári gumi

245/45R20 CONTINENTAL PremiumContact 6 - nyári gumi 99 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
A
71
ADAC Teszt 2020 - Kiemelten ajánlott!Auto Bild Teszt 2019 - Kiemelten ajánlott!
89 990 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

ADAC EREDMÉNY

Kiemelten ajánlott minősítés!

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

99

A(z) Continental - Premiumcontact 6 gumi jellemzői:

A komfort új szintjét kínálja a Continental Premium Contact 6 nyári gumi

Kényelem, biztonság, magas futásteljesítmény – ezt kínálja a Continental Premium Contact 6 nyári gumi, ami ideális választás a személyautók és városi terepjárók számára egyaránt. Egyenletes kopás, hosszú élettartam, kiváló tapadás a nedves úton, sportos kezelhetőség és kényelem – röviden ezt kínálja ez az abroncs, és még ennél is többet. 


A  Continental Premium Contact 6 nyári gumi a tesztek élmezőnyének állandó szereplője, ami nem meglepő, hisz kiválóan teljesít a különböző körülmények között. Vásárlás előtt tanácsos a teszt eredmények tanulmányozása, mint ahogy az is, hogy a webáruház kínálatát alaposan átnézzük, olvassuk el a felhasználói véleményeket is. 

A  Continental Premium Contact 6 nyári gumi kimagasló teljesítménnyel bír

Hogy melyek is a legkiemelkedőbb tulajdonságai ennek az abroncsnak? Először is a futófelülete két rétegből áll, hozzá kristályos szerkezetű szilikát használtak, így a  Continental Premium Contact 6 nyári gumi kiválóan fékezhető abroncs, különösen vizes útfelületen. Az innováció azonban nem csak a fékezés terén van jelen ennél az abroncsnál. A futófelületi keveréke optimalizált kopásintenzitással rendelkezik, ennek révén 15 százalékkal nőtt a futásteljesítménye. A talajjal való kapcsolat minősége is javult, erről az innovatív polimerek gondoskodnak. A lágy abroncs mintázata csökkenti a belső zajt, ezzel fokozva a vezetési élményt. 


A  Continental Premium Contact 6 nyári gumi egy sportos, jól kezelhető abroncs, kiválóan reagál a különböző helyzetekben. A makro-blokkok gondoskodnak a precíz kezelhetőségről és a kanyarstabilitásról is. Az oldalirányú erőátvitelről az összetett blokkstruktúra gondoskodik, a futófelületi bordák pedig aszimmetrikus kialakításúak, ez tovább növeli a merevséget és csökkenti a deformációt. Így extrém erőhatások esetén is kiválóan tapad az abroncs. 

Prémium teljesítmény, prémium minőség

A  Continental Premium Contact 6 nyári gumi tehát prémium vezetési élményt kínál. A nyári gumik széles piacán rendre az élmezőnyben végez a különböző teszteken, hisz minden szempontot figyelembe véve kiválóan teljesít. A szakértők egyértelműen a prémium abroncsok mellé teszik le voksaikat, hiszen ezek a gumik általában hosszabb élettartammal bírnak, az alacsony gördülési ellenállásuk pedig kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé. Így kiszámolva, hogy milyen időközönként lehet szükség az abroncs cseréjére, illetve hogy mennyivel kerül többe, illetve kevesebbe az autó fenntartása, az abroncs üzemanyag-hatékonyságának függvényében, a legtöbbször az az eredmény, hogy anyagilag is megéri a prémium abroncsot megvenni. Nem beszélve a környezetvédelmi szempontokról. Kisebb a környezet terhelése, ha prémium abroncsot választunk, hisz azt ritkábban kell lecserélni és a szén-dioxid kibocsátás is kisebb lesz. 


A Continental Premium Contact 6 nyári gumi ilyen szempontból is ideális választás, hisz hosszú élettartama mellett még kedvező az üzemanyag-fogyasztása is.  MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia