HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
BARUM Quartaris 5
155/70R13 75 T
18 970 Ft
BARUM
BARUM Quartaris 5 155/70R13 négyévszakos gumi

155/70R13 BARUM Quartaris 5 - négyévszakos gumi 75 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
E
C
71
18 970 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Csehország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

75

A(z) Barum - Quartaris 5 gumi jellemzői:

Barum Quartaris 5 négyévszakos gumi – széles méretválasztékban

A Barum Quartaris 5 négyévszakos gumi egy középkategóriás abroncs, melyet a Continental-csoporthoz tartozó Barum gyárt. A Barum egy Csehországból származó márka, személyautók, tehergépkocsik és mezőgazdasági gépek számára is gyártanak abroncsokat. Kiváló ár-érték arányban, ezért népszerűek azok között, akik számára fontos az alacsony ár, de nem szeretnének lemondani a minőségről. A Barum története még 1924-ben kezdődött, a cég  1992-től a Contintental-csoport tagja. 


Barum Quartaris 5 négyévszakos gumi – megbízható, tartós választás

Az évszakok változnak. A biztonság állandó – szól a Barum Quartaris 5 négyévszakos gumi mottója. M+S jelzéssel ellátott abroncs, azaz sár-és hótűrő, emellett pedig a hópehely-szimbólum is szereppel rajta, ami azt jelenti, hogy téli mintázatú, tehát télen is bátran használható. A Barum Quartaris 5 négyévszakos gumi kiváló teljesítményt nyújt a havon, jó a fékezhetősége, pontosan kezelhető száraz úton is. Hatékonyan véd az aquaplaning ellen. Röviden ezt nyújtja ez az abroncs, minden évszakban. 


A mintázatát és a futófelületi keverékét úgy alakították ki, hogy jó fékezési teljesítményt nyújtson a havas úton is, biztosítva a rövid féktávolságot. Stabil abroncs, precízen irányítható, száraz utakon is rövid féktávolságokkal rendelkezik. Emellett pedig hatékony védelemmel bír az aquaplaning ellen. Széles bordái gyorsan és hatékonyan vezetik ki a vizet a gumi felületéről, így minimalizálva a vízen felúszás kockázatát. Így nem vész el a kapcsolat az abroncs és az út között, az autó nem válik irányíthatatlanná. 

Télen és nyáron is biztonságos

A Barum Quartaris 5 négyévszakos gumi mintázatát úgy alakították ki, hogy minden évszakban megfelelő biztonságot nyújtson. A négyévszakos abroncsok esetében nehéz dolguk van a tervezőknek, fejlesztőknek, mérnököknek, hiszen ugyan lehet-e olyan abroncsot gyártani, ami minden évszakban kiváló teljesítményt nyújt? Ami télen és nyáron is jól tapad, nem merev, nem rugalmatlan. A négyévszakos abroncsok esetében mindig is létezik egyfajta kettősség, ellentét, hisz a téli és a nyári gumik mind anyagukban, mind mintázatukban, mind profilmélységükben igencsak különböznek egymástól. Ennek ellenére egyre többen térnek át négyévszakos abroncsra, melyek általában a nyári körülmények között szoktak jobban teljesíteni. Ahol enyhe a tél, ott mindenképp érdemes megfontolni a használatát. 


A Barum négyévszakos abroncsát úgy tervezték meg, hogy a külső és belső vállrészeknél merev blokkokat alakítottak ki, így kiváló oldaltartást biztosítottak az abroncsnak A központi mintázati profilban helyezték el a téli időszakban nélkülözhetetlen lamellákat. Nagy sűrűségű kapaszkodóélek gondoskodnak a havas úton való rövid fékútról, széles vízelvezető árkok vezetik ki a vizet, télen és nyáron egyaránt. 


Aki középkategóriás négyévszakos abroncsot keres, a  Barum Quartaris 5 négyévszakos gumi ideális választás lehet, hisz megbízható, tartós és széles méretválasztékban kapható. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia