HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
NEXEN N-Blue 4Season WH17
175/70R13 82 T
23 100 Ft
NEXEN
NEXEN N-Blue 4Season WH17 175/70R13 négyévszakos gumi

175/70R13 NEXEN N-Blue 4Season WH17 - négyévszakos gumi 82 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
68
23 100 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Dél-korea

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

82

A(z) Nexen - N-blue 4season wh17 gumi jellemzői:

Megbízható középkategóriás Dél-Koreából: Nexen N'Blue 4Season WH17 négyévszakos gumi

A Nexen N'Blue 4Season WH17 négyévszakos gumi egy, a személyautók számára kifejlesztett, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó középkategóriás abroncs. A Nexen 1942 óta gyártja abroncsait Dél-Koreában, az ország harmadik legnagyobb gumigyártói. 

Tesztek, vélemények, vásárlás

A négyévszakos gumik egyre elterjedtebbek hazánkban is, ennek több oka is van. Egyrészt az, hogy a telek egyre enyhébbek, a nagy hó és a kemény fagyok ritkán köszönnek be, és így egyre többen gondolkodnak el azon, hogy négyévszakos abroncsra váltanak. Például azok, akik nem autóznak sokat és nem tudják kihasználni az abroncsaik teljesítményét, élettartamát, hisz egy abroncsot nem csak akkor kell lecserélni, amikor elkopik, hanem akkor is, amikor elöregszik. Aki tehát nem sokat autózik, érdemes négyévszakos abroncsra váltania. Másrészt ezek az abroncsok ma már jól teljesítenek a különböző körülmények között, és míg negyven évvel ezelőtt inkább a nyári utakon nyújtottak kiváló teljesítményt, ma már télen is ugyanúgy megállják a helyüket. 


Erről tanúskodnak azok a független tesztek is, melyeket évről évre elvégeznek a különböző szerveztek, szaklapok. Ezek eredményei sokak számára fontos támpontot jelentenek a választásnál, vásárlásnál. A felhasználói vélemények is legalább ugyanilyen fontosak, aki tehát vásárlás előtt áll, egy webáruház kínálatát böngészi, érdemes feltérképeznie előtte a kínálatot. És nem csak akkor, ha prémium kategóriás abroncsot szeretne vásárolni, hanem akkor is, ha a középkategóriában nézelődik. Hiszen ezek teljesítményét is megtudhatja a tesztek eredményéből. Sőt, az élmezőny prémium modelljei közé olykor be-beköszön egy-egy középkategóriás abroncs is. 

Mit kínál a Nexen N'Blue 4Season WH17 négyévszakos gumi?

A Nexen abroncsa a mindennapi használatra tervezett, kifejlesztett. Minden évszakban jól teljeíst, száraz, nedves és havas úton egyaránt. Mind mintázatát, mind szerkezetét és futófelületi keverékét úgy alakították ki, úgy tervezték meg, hogy minden évszakban jól teljesítsen. V alakú barázdái gondoskodnak arról, hogy gyorsan és hatékonyan vezesse ki a vizet a gumi felületéről, így minimalizálva az aquaplaning kockázatát. A vízre felcsúszásnak minden évszakban megvan a maga kockázata, ez tehát egy fontos dolog a négyévszakos abroncsok esetében is. 


Sűrű lamellák gondoskodnak továbbá a  Nexen N'Blue 4Season WH17 négyévszakos gumi esetében ahhoz, hogy az abroncs minden útfelületen jól tapadjon. A középső lamellák a havas utakon való jó tapadáshoz, kapaszkodáshoz járulnak hozzá. A külső része a mintázatnak pedig a komfort, a biztonság és a vezetési stabilitás zálogai. Háromdimenziós blokkjai tartják stabilan, mereven az abroncsot, hogy minden időjárási körülmény között jól tapadjon a gumi. Ehhez pedig még hozzájön a szilícium-keverék, ami a futófelület optimális alakját felhasználva hozzájárul az egész éves példás tapadáshoz. Ezt kínálja tehát a  Nexen N'Blue 4Season WH17 négyévszakos gumi, a személyautók számára. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia