HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
BRIDGESTONE Blizzak LM005
265/60R18 114 H
130 710 Ft helyett
74 185 Ft
BRIDGESTONE
BRIDGESTONE Blizzak LM005 265/60R18 téli gumi

265/60R18 BRIDGESTONE Blizzak LM005 - téli gumi 114 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
B
A
73
Auto Bild Teszt 2019 - Kiemelten ajánlott!
130 710 Ft helyett
74 185 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

ADAC EREDMÉNY

Kiemelten ajánlott minősítés!

GUMIGYÁRTÓ

Japán

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

114

A(z) Bridgestone - Blizzak lm005 gumi jellemzői:

Készüljünk a télre Bridgestone Blizzak LM005-ös téli gumival!

Télen sokkal körültekintőbben kell közlekedni az utakon mint nyáron, az egyik legfontosabb ilyenkor, hogy autóinkat jó minőségű abronccsal szereljük fel, int a Bridgestone Blizzak LM005. Télen hamarabb sötétedik, később kel fel a nap, a látási viszonyok egyébként sokszor korlátozottak. Gondoljunk csak a ködös reggelekre és estékre, a szitáló esőre. Ilyenkor a szakemberek mindig felhívják a figyelmet a látás és a láthatóság fontosságára. És arra, hogy szereljük fel autóinkat téli gumival. Hogy miért?

Mert a téli gumiabroncsokkal sokkal nagyobb biztonságban közlekedhetünk a hidegben, a fagyos, esős, havas utakon. Az abroncsok jobban tapadnak, mélyebb a futómintázatuk, több lamellát tartalmaznak, így el tudják vezetni a csapadékot. Az anyaguk is más összetételű, hogy a hidegben is lágy maradjon. A szakemberek azt mondják, hogy ha 7 fok alá csökken a hőmérséklet, akkor már érdemes lecserélni a gumikat. 

Mit válasszunk?

Az egyik legnagyobb gumigyártó a világon a Bridgestone. Neve a japán isibasi szóból eset, ennek a jelentése kőhíd, vagyis angolul stone bridge. A Bridgestone több mint száz gyárában világszerte gyártanak abroncsokat. Így hazánkban is, ahol 2008 óta gyártanak személyautó abroncsokat. A Bridgestone hosszú évek óta kiválóan szerepel az ADAC, vagyis a német autóklub gumiabroncs tesztjein, úgy a nyári, mint a téli abroncsokkal. 

A téli abroncsoknál nagyon sok  mindent figyelembe kell venni. A tél nem minden földrészen, nem minden országban ugyanolyan. Vannak enyhe, csapadékos, vagy épp nagy fagyokkal járó hidegek. Amikor téli gumit választunk, sok szempontot kell mérlegelnünk. Így azt is, hogy milyen utakon használjuk majd az autónkat, vagy épp azt, hogy mennyit megyünk majd a téli abroncsokkal. 

Bridgestone Blizzak LM005 a havas és nedves utakra 

A prémium kategóriájú téli gumi tökéletes választás lehet az enyhe európai teleken. Futófelületének mintázata egyedi, anyaga különleges Nano Pro-Tech keverékkel készült. Mindezek biztonságosabbá teszik a közlekedést. Kisebb a féktáv havon és jégen is, és nagy a tapadása. Ennél többet is nem is kívánhatnánk, ha téli gumiról van szó. 

A tesztek is azt bizonyítják, hogy a Bridgestone Blizzak LM005 téli gumiabroncs kiváló választás, az AMS tesztjén a maximális négy csillagot kapta meg, így a különösen ajánlott kategóriába került. A különlegességét pedig az anyagösszetételén túl az adja, hogy a mintázata 2D-s és 3D-s lamellákat is tartalmaz, így az úttal nagy felületen érintkezik. MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek