HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
KLEBER DYNAXER HP4 DT1
205/60R16 92 H
37 285 Ft
KLEBER
KLEBER DYNAXER HP4 DT1 205/60R16 nyári gumi

205/60R16 KLEBER DYNAXER HP4 DT1 - nyári gumi 92 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
A
70
37 285 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Franciaország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

92

A(z) Kleber - Dynaxer hp4 dt1 gumi jellemzői:

A Kleber Dynaxer HP4 DT1 nyári gumi kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt

A Kleber Dynaxer HP4 DT1 nyári gumi egy középkategóriás abroncs a francia Klebertől. A Kleber a Michelin csoport tagjaként gyártja abroncsait, elsősorban személyautók és kishaszongépjárművek számára. Sok autógyártó választja első szerelésnek ezeket a gumiabroncsokat, így a Volkswagen, Peugeot, Opel és több Renault is Kleber abroncsokon hagyja el a gyárat. A  Kleber Dynaxer HP4 DT1 nyári gumi egy nagy teljesítményű nyári gumi, ami mintegy 90 méretben elérhető. Megbízható, tartós, és kedvező az üzemanyag-fogyasztása is.

Több teszten is sikerrel szerepelt

Amikor valaki nyári gumit keres, több szempontot is szükséges mérlegelnie. Érdemes megnézni például, hogy milyenek a kinézett abronccsal kapcsolatos vásárlói vélemények, és fontos a teszt is. Az ADAC, a német autóklub és több más szervezet, szaklap is rendszeresen tesztelni a különböző abroncsokat különböző méretekben. A teszteket kereshetjük méret szerint is, például így: 205/55 r16 91h teszt, de ha a konkrét abroncsra vagyunk kíváncsiak, akkor azt is megnézhetjük, hogy a különböző teszteken hogy szerepelt. Egy webáruház kínálatában nagyon sokféle abroncsot találunk, érdemes valamilyen szempontrendszer szerint szűrni ezeket a találatokat.

 

A  Kleber Dynaxer HP4 DT1 nyári gumit 2019-es megjelenése óta többen is tesztelték, az Autobild idei tesztjén a 215/55 r17 méretben a 12. helyen rangsorolták az 51 résztvevős mezőnyben, mely során a száraz úton való féktávolsága a legjobb lett. Az ADAC tesztjén a 10. helyen végzett a 18 között, és itt is a száraz úton való fékezhetőségét nézve végzett az élen. A GTÜ tesztjén pedig a 8 vizsgált abroncs közül ez teljesített a legjobban. Az Autobild 2021-es tesztjén az 53 vizsgált abroncs közül a 14. helyre rangsorolták. Mind 2022-ben, mind 2021-ben az ADAC három csillaggal értékelte az abroncsot, ezzel az az ajánlott kategóriába került.

A Kleber Dynaxer HP4 DT1 nyári gumi megfizethető

Ez az abroncs egy uhp, nagy teljesítményű abroncs, melyet megfizethető áron lehet megvásárolni. Biztonságos a nedves és a száraz úton egyaránt, két hosszanti mintaárok gondoskodik továbbá a víz gyors és hatékony kiszorításáról, így minimalizálva az aquaplaning, azaz a vízen felúszás kockázatát. Speciális önzáró mintázata révén pedig hozzájárul az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztáshoz is. Többféle méretben elérhető 14 és 17 col átmérő között, így a gyakori 225/45 r17 és 195/65r15 méretekben is. A futófelületének kialakítása aszimmetrikus, az önzáródó lamellák pedig hozzájárulnak a kanyarstabilitáshoz. A féktávolsága 13 százalékkal rövidebb, mint az elődjéé, a Dynaxer HP3 abroncsé.

 

A  Kleber Dynaxer HP4 DT1 nyári gumi nagy előnye az alacsony zajszint és az alacsony gördülési ellenállás, ami alacsony üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé, így csökken a környezet terhelése is. A  Kleber Dynaxer HP4 DT1 nyári gumi azoknak ajánlott, akik nagy teljesítményű, megbízható nyári gumit keresnek, megfizethető áron.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek