HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
HANKOOK K135A
215/60R17 96 V
39 555 Ft
HANKOOK
HANKOOK K135A 215/60R17 nyári gumi

215/60R17 HANKOOK K135A - nyári gumi 96 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
B
A
69
39 555 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ventus Prime4
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Dél-korea

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

96

A(z) Hankook - K135a gumi jellemzői:

A Hankook K135A nyári gumi a nagyobb járművekhez készült

A Hankook K135A nyári gumit Magyarországon egyre több felhasználó ismeri. A vállalat képviselteti magát az országban, azonban a több évtizedes tapasztalata szintén hozzájárul a hírnevéhez. A céget 1941-ben alapították, ami azt jelenti, hogy majdnem egy évszázada működik. Ez alatt az idő alatt többféle abroncsot dobtak piacra, míg végül főleg a középkategóriás abroncsokat választották.

Ma az átlagfelhasználók ebből a kategóriából vásárolnak, ami azt jelenti, hogy nagyon sok autótulajdonos keresi a tökéletes abroncsát. A Hankook nevét az egész világon ismerik, és egyre több autón visszaköszön, mivel a nagyszerű ár-érték arányok mellett mindig gondoskodik a megbízhatóságról és a biztonságról. Ráadásul nemcsak a hagyományos személyautókra gondol, hanem a nagyobb teljesítményű SUV-okra és furgonokra is. Az innovatív megoldásaival mindig figyeli az abroncsok ellenállását, ugyanakkor a kényelemről sem feledkezik meg.

Mit tud a Hankook K135A nyári gumi?

A Hankook K135A nyári gumi minimálisra csökkenti a vízen való csúszást, hála a hosszanti hornyoknak. Úgy tervezték meg, hogy tovább javítsa a vizes útszakaszokon a kezelhetőséget, ami a nyári záporok alatt válik fontossá. A továbbfejlesztett peremmel kiváló kanyarodási és száraz kezelhetőséget is kínál. A vállrész merevítővasakkal van megerősítve, ami javítja a merevséget és ezáltal a kezelhetőséget. 

A kanyarodás során keletkező egyenetlen kopást a vállrészbe helyezett hornyokkal csökkenti. A szektorok sorrendjének optimalizálásának köszönhetően csendesebb vezetés és jobb kezelhetőség garantált. A hornyok stratégiai elhelyezése és szélességének beállítása nagyobb biztonságot nyújt nedves körülmények között. A legfontosabb jellemzők közé tartozik, hogy javítja az egyenletességet a sima vezetés és a fokozott tartósság érdekében, valamint javítja a futófelület szilárdságát a diszkrétebb irányváltoztatás és a csökkentett kopás érdekében.

Kinek ajánlott?

A Hankook K135A nyári gumi azoknak ajánlott, akik nagyobb járművet vezetnek, például SUV-ot vagy furgont. A vállalat különös tekintettel van az aszfalt állandóan magas hőfokára, ami gyakran megnehezíti a közlekedést. A nyári gumik többféle kategóriában készülnek, hogy minden tulajdonos megtalálja a kedvencét. A felhasználói vélemények szerint a Hankook nevét egyre több országban ismerik, és hazánkban is nő a vásárlások száma.

A különböző tesztek segítenek abban, hogy még több ember válassza a gyártó termékeit, mivel nagyon jól szerepelnek a prémium abroncsok mellett. A nyári abroncsok bordázata mindig különböző és egyedi. Az aszimmetrikus mintázat letisztult, és a hosszanti sávban lévő mintaárkok könnyedén elvezetik a vizet. Emellett az alacsony gördülési ellenállás is mindig megmarad, ami egyenlő a kevesebb üzemanyag-fogyasztással. A webáruházban is megvásárolható Hankook K135A nyári gumi kényelmes vezetést biztosít, miközben csendes futást és kiemelkedő kezelhetőséget nyújt, amivel a legmelegebb hónapok alatt is biztonságos marad a haladás.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek