HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
HANKOOK W462 Winter ICept RS3
195/55R16 91 H
36 835 Ft
HANKOOK
HANKOOK W462 Winter ICept RS3 195/55R16 téli gumi

195/55R16 HANKOOK W462 Winter ICept RS3 - téli gumi 91 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
B
72
36 835 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Dél-korea

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

91

A(z) Hankook - W462 winter icept rs3 gumi jellemzői:

Kis és közepes járművek téli abroncsa a Hankook kínálatából: HANKOOK W462 Winter ICept RS3

 

A Hankook W462 Winter ICept RS3 egy olyan téli gumi a Hankook kínálatából, melyet kifejezetten kis és középes járművekre terveztek. A téli közlekedésben is megbízhatóságot várunk el, a Winter ICept RS3 W462 pedig ezt nyújtja nekünk havas, nedves és száraz téli utakon egyaránt. A fejlesztők figyelembe vették a vásárlói és tesztelői észrevételeket, és az elődök hátrányait megpróbálták kiküszöbölni a W642 új fejlesztései segítségével. Az elődök esetében hátrányként leginkább a magas gördülési ellenállást és a magasabb zajszintet szokták emlegetni, ezek viszont az új abronccsal úgy tűnik kiküszöbölésre kerültek.

 

A Hankook mindig is törekedett rá, hogy kedvező áron, de magas minőségben gyártson abroncsokat azok számára, akik vágynak a prémium minőségre, de prémium árat nem kívánnak fizetni, ezért pedig hajlandóak némi kompromisszumra. A Hankook W462 Winter ICept RS3 egy olyan téli gumi hazánkban is kedvelt téli abroncs lett, mert hozza azt a magas színvonalat amit a Hankook abroncsok esetében már megszokhattunk. A jó ár-érték arány mellett pedig még megbízható vezetési élményt is kapunk.

 

A Winter ICept RS3 W462 technikai jellemzőkről röviden

 

A Hankook W462 Winter ICept RS3 futófelület mintázatában megfigyelhető a V alakú mintázat, ami azt jelenti, hogy a hornyok nem egyben kaptak helyet, hanem két irányban futnak le. Ez a kialakítás növeli a hosszirányú tapadást, és javítja a fékezési teljesítményt nedves és havas útfelületeken. Emellett 3D-s lamellákat is megfigyelhetünk, melyek elnyomják a blokkok deformációját, így növelve a tapadás és a fékezés hatékonyságát. A jobb vízelvezetés érdekében a vállterületeken átlós csatornák helyezkednek el a mintázatban, melyek segítségével gyorsabban vezetődik ki a víz az abroncs alól, így pedig csökken az aquaplanning kialakulásának kockázata.

 

A gumikeverékbe szilícium-dioxid is került, mely növeli a tapadást, elsősorban nedves útfelületek esetében, emellett a fékezési teljesítmény is javult az előző RS2-es szériához képest. A keveréket emellett úgy módosították, hogy alacsony hőmérsékleten is megőrizhesse a rugalmasságát és a stabilitását. A keverékkel természetesen azt is elérték, hogy alacsonyabb legyen a zajszint, ahogyan a gördülési ellenállás is csökkent az elődökhöz képest, hogy csökkenjen az üzemanyag fogyasztás is. A végeredmény pedig egy megbízható és gazdaságis téli abroncs.

 

Milyen a Hankook W462 Winter ICept RS3 megítélése?

 

A Hankook W462 Winter ICept RS3 téli gumi egy hétköznapi használatra szánt abroncs, ami a mindennapi téli közlekedésben is megállja a helyét, legyen szó városi vezetésről vagy ingázásról. Bár nemzetközi teszteredmény még nem született, sem az ADAC, sem az Autobild, sem pedig más nemzetközi magazin tekintetében, a vásárlói vélemények is meggyőzhetnek minket, hogy a Hankook W462 Winter ICept RS3 abroncs egy igazán megbízható téli gumi, amelyet érdemes megvásárolni, akár kereskedésből, szakszervizből, vagy webáruházi kínálatból egyaránt.

 

 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek