HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
LAUFENN I FIT+ LW31
255/55R18 109 V
43 265 Ft
LAUFENN
LAUFENN I FIT+ LW31 255/55R18 téli gumi

255/55R18 LAUFENN I FIT+ LW31 - téli gumi 109 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
73
43 265 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Indonézia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

109

A(z) Laufenn - I fit+ lw31 gumi jellemzői:

Kedvező ár, széles méretkínálat, akkor Laufenn LW31 I Fit téli gumi

 

A Laufenn LW31 I Fit egy kedvező árú téli abroncs, mely széles méretválasztékának köszönhetően számos sofőr számára nyújt egy megfizethető, de mégis megbízható téli gumiabroncsot. A Laufenn a Hankook csoporthoz tartozik lényegében, a Hankook korábbi termékei jelennek meg lényegesen kedvezőbb áron, így a megszokott Hankook minőséget kapjuk, de az árak olcsóbbak. A Laufenn kínálatában egyaránt találunk abroncsokat személyautók, SUV-ok és kisteher járművek számára.

 

A Laufenn LW31 fejlett futófelületi mintázata és az egyedi téli gumikeveréke garantálja a tökéletes teljesítményt a téli körülmények között, legyen szó havas és vizes útfelületekről egyaránt. A Laufenn már több nemzetközi abroncsteszten is bizonyította, hogy megéri az árát, és a vásárlói vélemények is erről árulkodnak. A Laufenn LW31 hazánkban is meglehetősen népszerűnek számít a kedvező árú abroncsok között, de miért is érdemes ezt az abroncsot választani? Lássuk a legfontosabb tudnivalókat a Laufenn I Fit LW31 abroncsról.

 

Amit a Laufenn LW31 gumitól elvárhatunk

 

Egy kedvező árú abroncs is lehet megbízható, erre pedig  Laufenn LW31 nagyon jó példa. De mit is várunk el egy alacsony kategóriás abroncstól? Természetesen azt, hogy a téli körülmények között is biztonságosan közlekedhessünk heti pár alkalommal, amikor autóba ülünk. A legtöbb alacsony árkategóriás abroncs a havas-jeges viszonyokkal nehezebben birkózik meg, ám a Laufenn I Fit LW31 a futófelületi kialakításának köszönhetően a havas útfelületekkel is elboldogul. Köszönhetően a nagyobb hézagméretnek, mely jobb tapadást tesz lehetővé az abroncs számára.

 

A nedves útfelületeken is kiváló tapadást és irányíthatóságot ér el az abroncs a széleken található aqua slush hornyoknak köszönhetően. Más kedvező árú termékekkel összehasonlítva a Laufenn LW31 hatékonyabban akadályozza meg a vízen futást, vagyis az aquaplanning kialakulását. Ez annak köszönhető, hogy a fejlesztők nagy figyelmet fordítottak az oldalirányú barázdák kialakítására is, így jobb tapadást és gyorsabb vízelvezetést értek el. Az abroncskeverék összetétele lehetővé teszi az abroncs számára, hogy jól bírja a téli alacsony hőmérsékletet.

 

Mivel a mintázati kialakítás minimális mozgást tesz lehetővé a blokkok tekintetében, így nagyobb lett az abroncs stabilitása. Az optimális abroncsprofilt számítógépes szimulációk alapján tervezték, ennek köszönhetően pedig nagyobb futásteljesítményt és egyenletesebb kopást ér el az abroncs.

 

Miért éri meg ezt az abroncsot választani?

 

A Laufenn LW31 ugyan egy kedvező árú abroncs, de ez nem jelenti azt, hogy ne érné meg ezt a típust választani. Egyrészt alapvetően egy olyan márkáról van szó, amelyre a Hankook minősége már önmagában garancia. Másrészt azok számára, akik heti rendszerességgel vezetnek, leginkább városban igazán költségtakarékos megoldás.

 

Persze nem minden az ár, de aki a kedvező árú abroncsok között keres, a Laufenn LW31-et mindenképp érdemes számításba vennie, hiszen havas és jeges utakon is megállja a helyét, ezt pedig sok kedvező árú abroncs nem mondhatja el magáról. Szintén meggyőző érv lehet a számunkra a széles termékkínálat is, hiszen az abroncs közel 60 méretben érhető már el, így sokféle személyautóra találhatunk méretet a palettáján. De a teszteredmények is meggyőzhetnek minket a Laufenn téli abroncsának minőségéről.

 

A Laufenn LW31 nemzetközi abroncsteszt eredményeiről

 

Bár egy alacsony kategóriás abroncsról van szó, de a Laufenn I Fit LW31 már számos nemzetközi teszteredménnyel is büszkélkedhet. Az első eredmény 2018-ben született meg, az ADAC / ÖAMTC a 205/55 R16 méretkategóriában vizsgálta az abroncsot, ám meglehetősen kedvezőtlen eredmény született. Viszont 2021-ben, szintén egy ADAC teszten az abroncs a 9. helyet érte el 195/65 R15 méretkategóriában. Ez annak is köszönhető, hogy a legjobb havas és jeges eredményt érte el, így pedig több középkategóriás márkát is maga mögé utasíthatott.

 

A 2021-es évben az Autobild is tesztelte a Laufenn LW31 gumit, bár itt szerényebb eredménnyel kellett beérnie, a középmezőnyben kapott csak helyet. A Laufenn I Fit LW31 ADAC és Autobild eredményei is meggyőzhetnek minket arról, hogy ez a téli gumi jó választás lehet az alacsony kategóriás abroncsot keresőknek.

 

Széles méretválaszték

 

A Laufenn LW31 egyik fő vonzereje a széles méretkínálat, jelenleg átmérő tekintetében 13"-tól 18"-ig, szélesség tekintetében pedig 145 mm-től, 255 mm-ig érhetőek el méretek, közel 60 különböző méretben kapható jelenleg is. A méretek között XL méreteket is találunk, mint a Laufenn I Fit LW31 XL 195/65 r15 95t vagy a Laufenn I Fit LW31 XL 215/55 r17 98v. A legkeresettebb méretek a következők: Laufenn I Fit 195/65 r15 és Laufenn I Fit 205/55 r16, de a kereskedések kínálatában számos más méret is megtalálható.

 

Kedvező ár, megbízhatóság, széles méretkínálat, ezt mind megtaláljuk a Laufenn I Fit LW31 esetében. Amennyiben ritkábban vezetünk, és akkor is leginkább városban, akkor érdemes a kedvező árú abroncsok között keresni, és a Lufenn LW31 egy olyan abroncs, amelyet megéri az árát.

 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek